Συνεχίζει εντυπωσιακά το Χειμάδι!

Ο Ολυμπιακός Χειμαδίου συνεχίζει τις υψηλές… «πτήσεις» στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας ακόμη μία ευρεία νίκη, αυτή τη φορά με 4 – 0 απέναντι στον Θερμαϊκό Στομίου.

Οι γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να ξεκινήσει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις την αναμέτρηση, σκοράροντας ένα πολύ γρήγορο γκολ. Συγκεκριμένα μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα, ο Βασίλης Τσιαγκούλης με σουτ «άνοιξε» το σκορ.

Το Χειμάδι δεν έριξε τον ρυθμό του και κατάφερε με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών αγώνα να αποκτήσει προβάδισμα ασφαλείας στο σκορ. Διότι στο συγκεκριμένο λεπτό, ο Σταύρος Λίταινας με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Με το Χειμάδι να πετυχαίνει ακόμη ένα γκολ. Στο 54ο λεπτό,  ο Γιώργος Καραντώνης ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή κερδίζοντας πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιώργος Νούσιος του Βασιλείου και ευστόχησε για το 3 – 0.

Για να φτάσουμε στο 64΄όταν ο Λευτέρης Σεβδαλής με όμορφο σουτ, χρίστηκε και αυτός σκόρερ, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 4 – 0 για το Χειμάδι.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Χειμαδίου (Γιώργος Νούσιος): Φραχόλι, Παναγιωτίδης, Τόπης Π., Γκοτζαμανίδης, Κουτσώνας (60′ Σεβδαλής), Καραντώνης Γ., Νούσιος Γ. Αχ., Νούσιος Γ. Β., Λίταινας Αντ. (60′ Μπάτζιος), Τσιαγκούλης (70′ λ.τ. Γκόγκος), Λίταινας Στ.

Θερμαϊκός Στομίου (Γιώργος Σκρέτας): Φωτίου, Μυλωνάς, Καρέτζος, Χατζηλιόντας (80′ Αλβανός Στ.), Αντωνίου, Λιάκος (60′ Βλούχος), Ταπατάς, Τσιάρας Δ. (72′ Σελήνης Δ.), Τσιάρας Ι., Ξαφάρας, Πολύζος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γιάντσης, Αρχοντής, Τζιόλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com