Συνεχίζει στις υψηλές πτήσεις ο Αετός Αμυγδαλέας

Χάρις σε δύο τέρματα του Γιώργου Καρβούνη, ένα στην εκκίνηση και ένα στο φινάλε της αναμέτρησης, ο Αετός Αμυγδαλέας επικράτησε του Δαμασιακού με 2 – 0 και διατήρησε τη 4η θέση της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας που οδηγεί στα πλέι-οφ ανόδου.

Βέβαια η ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου έχει και συγκάτοικο στην 4η θέση, την ομάδα του Αλέξη Παγκαρλιώτα και τη Δόξα Αργυροπουλίου που θα δώσει τη δική της μάχη για την κατάληψη της τέταρτης προνομιούχου θέσης. Από την άλλη, η ομάδα του Δαμασιακού ψάχνει τέσσερις βαθμούς στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές και για τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής στη κατηγορία χωρίς πλέι-άουτ.

Τα τέρματα των νικητών, σημείωσε στο 15′ και στο 82′ ο Γιώργος Καρβούνης που δίκαια χαρακτηρίζεται και MVP της συνάντησης.

Οι Συνθέσεις

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Κορλός, Περδίκης, Παραφέστας (46′ Κλούρας), Σάρα (46′ Αμπατζίδης), Ντιντής, Αντωνόπουλος (73′ Ανδριανόπουλος), Ευαγγελούλης, Φούντας (65′ Γαρυφαλλόπουλος), Κυριακόπουλος, Καρβούνης.

Δαμασιακός (Νίκος Χρόνης): Γκουτζουρέλας, Τσεκούρας (75′ Μπακαϊμης), Ντόκος, Μούτσιος, Μόκας, Τσιάλτας, Δούκας, Μουσιάρης, Σουγλής Κ. (60′ Ραπτοπτάσιος), Γεωργαντζιάς (85′ Αγραφιώτης), Λούτσος (80′ Δεληχάς).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Γκαρέλης, Νατσιούλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...