Συνεχίζουν με Αγγλόπουλο, απέκτησαν και Χατζηλιάδη οι “πετεινοί”

Με τον Λάζαρο Αγγλόπουλο στην τεχνική ηγεσία του θα συνεχίσει ο Α.Ο. Μαυροβουνίου και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018/19 στο πρωτάθλημα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, με την διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει το διαζύγιο με τον Δημήτρη Πεζή, καθώς και την έλευση του Σάββα Χατζηλιάδη.

Ο Λάζαρος Αγγλόπουλος θα έχει τις τύχες της ομάδας των “πετεινών” και τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχοντας δώσει τα χέρια με τη διοίκηση του συλλόγου για ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα σεζόν, στην οποία δεν θα συνεχίσει ο επιθετικός Δημήτρης Πεζής, τον οποίο και ευχαριστεί η διοίκηση της ομάδας για τα δύο χρόνια προσφοράς του στον Α.Ο. Μαυροβουνίου.

Παράλληλα στο ρόστερ της ομάδας παραμένει ο βασικός κορμός της περσινής επιτυχημένης πορείας στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας με τον Λάζαρο Αγγλόπουλου να αναμένει και τις επιστροφές των τραυματιών, Τατσέλου, Μπατζέλα και Παπαμάνου για να δημιουργήσει ένα ισχυρότερο σύνολο.

“Πετεινός” θα είναι τη νέα χρονιά ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της Α.Ε. Βουναίνων, Σάββας Χατζηλιάδης που αναμένεται να δώσει λύσεις στην αιχμή του δώρατος της ομάδας του Μαυροβουνίου.

Τέλος, το Δ.Σ. του Α.Ο. Μαυροβουνίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστεί τον κ. Κώστα Λέτσιο για την προσφορά αθλητικού υλικού στον σύλλογο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...