Τάτσης: Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια

Ειδικότερα, ο τεχνικός του Πλατανιά επεσήμανε ότι η ομάδα του κέρδισε δίκαια, σε ένα παιχνίδι που είχε παγίδες, αλλά οι παίκτες του κατάφεραν να τις ξεπεράσουν επιτυχώς.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις από τον Γ. Τάτση είναι οι εξής:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας για τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους του Πλατανιά. Βλέπετε όλοι ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και αυτό βγαίνει με τον πιο ιδανικό τρόπο στο γήπεδο.

Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, καθώς δεν απειληθήκαμε ούτε μια φορά από τον αντίπαλό μας, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι πολύ νωρίτερα στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Τόσο μετά το 1-0, όσο και στο β’ ημίχρονο.

Είχαμε πει πριν από τον αγώνα ότι μπροστά μας είχαμε μια δύσκολη αποστολή για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί θα έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην παρασυρθούμε ούτε από τη δική μας νίκη την 1η αγωνιστική, ούτε από τη βαριά ήττα του Καραϊσκάκη. Και δεύτερον, γιατί ερχόμασταν να αντιμετωπίσουμε κάτι το άγνωστο για μας, έπειτα από την αλλαγή προπονητή.

Θέλω να πω ξανά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και από αύριο να κοιτάξουμε το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε στα Περιβόλια με την Δόξα Δράμας».

ΠΗΓΗ: athlitiko

The post Τάτσης: Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...