Τάτσης: Είχαμε επιπολαιότητα, δείξαμε ατομισμό

Ικανοποιημένος κατά διαστήματα δήλωσε ότι έμεινε ο Γιάννης Τάτσης από την απόδοση που είχαν οι παίκτες του στο φιλικό με τον Πόρο.

Από εκεί και πέρα, σχολιάζοντας τα φιλικά που ακολουθούν με τον ΟΦΗ είπε ότι θα βοηθήσουν την ομάδα του να ετοιμαστεί καλύτερα εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον προπονητή του Πλατανιά ήταν οι εξής: «Ενα φιλικό προετοιμασίας επί ενός αντιπάλου που μπορεί ν’ αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία, αλλά η θέληση, το κίνητρο και η ανταγωνιστικότητα τους βοήθησαν ώστε να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι. Ανάγκασαν σε αρκετές στιγμές τους παίκτες μου να τρέξουν παραπάνω κι έτσι έπρεπε. Είναι αυτό το κομμάτι, στο οποίο δεν έμεινα ικανοποιημένος από κάποιους παίκτες. Λειτούργησαν με επιπολαιότητα και χωρίς να έχουν τη νοοτροπία που θα έπρεπε να δείξουν στο παιχνίδι. Επαιξαν σχεδόν όλοι, πήραν χρόνο συμμετοχής, έτσι έπρεπε να γίνει, ακολουθούν άλλα δυο φιλικά και βλέπουμε»…

Για την καλή εμφάνιση της ομάδας του στο β’ ημίχρονο και αν έμεινε ευχαριστημένος: «Σα νοοτροπία σε άμυνα και επίθεση, το πάθος και η αγωνιστικότητα σε αυτά που δουλεύουμε στο 100% και πάνω απ’ όλα ομαδικά. Στο β’ ημίχρονο, στην αρχή, κάναμε και τελικές και κάποια παιδιά προσπάθησαν κι ανέβασαν το επίπεδο και των άλλων σε αυτό το κομμάτι. Εμεινα ικανοποιημένος, όχι απ’ όλα τα παιδιά γιατί κάποιοι δεν έδειξαν την κατάλληλη νοοτροπία και έδειξαν μια επιπολαιότητα και έναν ατομισμό».

Για τα φιλικά με τον ΟΦΗ: «Είναι δύο φιλικά προετοιμασίας, είναι φιλικά που δεν χρειάζεται να μεταφερθούμε πολύ μακριά. Είναι καλά φιλικά γιατί ο ΟΦΗ είναι ομάδα ανώτερης κατηγορίας και θα μας βοηθήσουν να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Πηγή: Athlitiko

The post Τάτσης: Είχαμε επιπολαιότητα, δείξαμε ατομισμό appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...