Τέλος και τυπικά ο Σανίνο!

Ο Λεβαδειακός προχώρησε στην επίσημη λύση της συνεργασίας του με τον Τζιουζέπε Σανίνο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr. Πάει για ελληνική λύση η ομάδα της Βοιωτίας.

 
Γύρω στις 18.00 ο Λεβαδειακός έκανε επίσημα γνωστό πως ο Λεβαδειακός διακόπτει την συνεργασία με τον Ιταλό τεχνικό. Η σχετική ανακοίνωση:
 
Στα γραφεία της Π.Α.Ε. Λεβαδειακός βρέθηκε σήμερα ο προπονητής Giuzeppe Sannino όπου και είχε συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας. Μέσα σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης, σεβασμού και εκτίμησης αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Επίσης αποφασίστηκε και η από κοινού λύση της συνεργασίας με τους συνεργάτες του Ιταλού προπονητή Cusatis Giovanni, Albertoli Stefano και Perri Enrico. Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός τους ευχαριστεί για την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία με την πόρτα της ομάδας να είναι πάντα ανοιχτή για αυτούς.
 
Πλέον οι Βοιωτοί θα πάνε σε πιο δοκιμασμένη και ελληνική λύση. Είτε στον Καραγεωργίου – που έχει δουλέψει – είτε σε περιπτώσεις σαν του Γρηγορίου, που πάντως δεν είχε κλείσει στο παρελθόν.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...