Ταμπάκικα – Δόξα, σημειώσατε διπλό…

Ταμπάκικα – Δόξα, σημειώσατε διπλό…

Συντριπτική ήττα υπέστησαν οι Αμπελόκηποι από τη Δόξα Ομορφοχωρίου, διότι η Δόξα έδειξε την ανωτερότητα της ως ομάδα και συνέτριψε τους Αμπελόκηπους με το ευρύ σκορ 1 – 4  με τον MVP του αγώνα, Καπετάνο, ο οποίος είχε ένα γκολ μία ασίστ και ένα δοκάρι αλλά και ένα χαμένο πέναλτι.

Το Φιλμ του Αγώνα

3’ Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκει στη Δόξα Ομορφοχωρίου όταν ο Πότσης θα βγάλει μία ωραία μπαλιά πίσω από το κέντρο για τον Φούκη, ο δεύτερος θα κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Τσιούβρας θα πει το όχι και θα στείλει με υπερένταση την μπάλα κόρνερ.

31’ Μετά από ένα μισάωρο  παιχνιδιού οι Αμπελόκηποι θα κάνουν την πρώτη τους ευκαιρία στον αγώνα όταν ο Πέντζας θα κάνει ένα καλό σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα  θα καταλήξει άουτ.

33’ 0 – 1 Κεφάλι στο σκορ θα πάρει η Δόξα, με τον Τοπαλίδη ο οποίος θα εκμεταλλευτεί την συρτή σέντρα του Καπετάνιου και θα πεταχτεί στο σημείο του πέναλτι για να τελειώσει όμορφα τη φάση.

35’ 0 – 2 Πέναλτι θα κερδίσει το Ομορφοχώρι το οποίο θα το εκτελέσει ο Καπετάνιος, με τον Τσιούβρας  να πέφτει στην σωστή γωνία να αποκρούει την μπάλα αλλά εκεί παραμονεύει ο Πότσης, ο οποίος με κοντινή προβολή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα (ένα γκολ που θα το πανηγυρίσει με στυλ «Νάνι»).

39’ 1 – 2 Άμεσα θα απαντήσουν οι Αμπελόκηποι με τον Καλτσά ο οποίος θα βρεθεί σε θέση τετ – α – τετ με τον Ζεϊμπέκη και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

40’ Ευκαιρία για τους Αμπελόκηπους, με τον Ζεϊμπέκης να δείχνει την κλάση του κάνοντας τρεις απανωτές αποκρούσεις  από σουτ μέσα από την περιοχή στέλνοντας εν τέλει την μπάλα σε κόρνερ.

75’ Τεράστια ευκαιρία για το Ομορφοχώρι όταν ο Αντώνης θα πάρει την μπάλα μέσα στην περιοχή θα την κατεβάσει ωραία με το στήθος, τη στιγμή που οι αμυντικοί το μόνο που κάνουν είναι να τον κοιτάνε, θα κάνει το σουτ αλλά, ο Τσιούβρας θα στείλει την μπάλα κόρνερ.

76΄Δοκάρι για το Ομορφοχώρι με τον Καπετάνο να κάνει ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, μετά από την πολύ ωραία πάσα του Φούκη.

80’ 1 – 3 Αυτή τη φορά ο Καπετάνιος δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή θα διευρύνει το σκορδ, έπειτα από τραγικό λάθος του αμυντικό ο οποίος έκανε «τσαφ» στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα αφήνοντας τον σκόρερ ανενόχλητο να κάνει την δουλειά του.

90’ 1 – 4 Το κερασάκι στην τούρτα για τους φιλοξενούμενους ήρθε από τον Τσιλίλη ο οποίος μετά  από αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή θα πεταχτεί, θα κάνει την κεφαλιά η μπάλα θα καταλήξει στο πλεχτό και θα βάλει και αυτός την υπογραφή του στη συντριβή των Αμπελόκηπων.

Οι Συνθέσεις

Αμπελόκηποι (Θωμάς Τούλιος): Τσιούβρας, Τριτάρης, Τσάντος, Κατσής, Μπλάνας (67’ Ρίζος), Κούσιας, Καραπετσάνης, Πέντζας (74’ Παπαδόντας), Καλτσάς, Τριτάρης, Μπαρμπαγιάννης (67’ Μπαρμπαγιάννης).

Δόξα Ομορφοχωρίου (Κώστας Γούλας): Ζεϊμπέκης, Πότσης, Χριστοδούλου, Ούμπρες, Χατζόπουλος, Τζαλαμπίρας, Δελητζάνης, Τσιλίλης, Φούκης, Καπετάνος, Τοπαλίδης (70’ Αντώνης, λ.τ. 84’ Χριστοδούλου).

Διαιτητική Τριπλέτα
Τζήλος, Παπαδημητρίου, Ντούρμα.

Παραλειπόμενα
*
Η ομάδα των Αμπελοκήπων δεν θέλησαν να φωτογραφηθούν ως ενδεκάδα. Κάτι θα ξέρουν αυτοί…


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...