Ταυλαρίδης αντί Αλεξούδη στο Ελευθεραί

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Ελευθερών αποτελεί ο Μάκης Αλεξούδης μετά από επαγγελματικούς λόγους με τη διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει την συμφωνία με τον Άκη Ταυλαρίδη, ο οποίος επιστρέφει στη Λάρισα μετά από δύο χρόνια, όταν και ήταν στο “τιμόνι” των Α.Ο. Αμπελοκήπων.

Παράλληλα τα “λιοντάρια” ανακοίνωσαν και τη συνέχιση της συνεργασίας τους με τους Βαγγέλη Θεοδώρου, Νέλι Χουσενάι, Γιάννη Κολοβό και τα αδέρφια Χατζή.

Πιο Αναλυτικά

“Ο Αθλητικός Όμιλος Ελευθερών ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μάκη Αλεξούδη για επαγγελματικούς λόγους του ιδίου. Οι δρόμοι μας χωρίζουν αλλά θα παραμείνει φίλος με όλους μας. Τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα δίνοντας τα πάντα.

Μετά από αυτή την απρόσμενη εξέλιξη η απόφαση της διοίκησης ήταν η πρόσληψη του Άκη Ταυλαρίδη στη θέση του προπονητή. Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Άκη ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Με τη φανέλα της ομάδος θα αγωνίζονται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο οι Βαγγέλης Θεοδώρου, Γιάννης Κολοβός, Νέλι Χουσενάι μαζί με τους αδερφούς Κώστα και Γιώργο Χατζή”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...