Τα βλέμματα σε Γιάννουλη και Αβέρωφ

Ημέρα δεύτερη για την πρώτη σε τάξη κατηγορία του Νομού μας με το πρόγραμμα να παρουσιάζει ποικίλο ενδιαφέρον.

Το παιχνίδι το οποίο και ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα σε ΠΑΟΛ Αβέρωφ και Ηρακλή Λάρισας, καθώς το συγκεκριμένο ζευγάρι πέραν του ότι έχει βλέψεις και φέτος για υψηλές πτήσεις, η κόντρα τους κρατά από πέρυσι όταν και αγωνιζόμενοι στο πρωτάθλημα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, διεκδικούσαν την πρωτιά της κατηγορία.

Την ίδια ακριβώς “στόφα” έχει και το παιχνίδι στην Γιάννουλη. Δήμητρα Γιάννουλης και Αχιλλέας Φαρσάλων πέρυσι διεκδίκησαν ακόμη και την πρωτιά, παρόλα αυτά στο τέλος πάλεψαν για την δεύτερη θέση. Φέτος και οι δυο τους πάνε για το πρωτάθλημα και η κόντρα τους ξεκινά από αύριο.

Ο Φαλανιακός θα υποδεχθεί την Δόξα Βλαχογιαννίου με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει νικηφόρα την πρεμιέρα τους, κόντρα σε Δόξα Ομορφοχωρίου και Αετό Μακρυχωρίου αντιστοίχως. Μια Δόξα που στην πρεμιέρα στο γήπεδο της θέλει να πάρει και τους πρώτους της βαθμούς, υποδεχόμενη το Αργυροπούλι που και αυτό θα ψάξει κάτι αντίστοιχο μετά την ήττα από την Γιάννουλη στην πρεμιέρα.

Ο Αετός Μακρυχωρίου θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Χάλκης, ένα Ηρακλή που προέρχεται από το 5 – 0 στον ΠΟΕ. Ο ΠΟΕ θέλει να “αφυπνιστεί” και μάλιστα άμεσα και κόντρα στην Αναγέννηση Καλοχωρίου που και αυτήν θα ψαχτεί για την πρώτη της νίκη, θα επιδιώξει να βάλει τους πρώτους βαθμούς στο “σακούλι” του.

Στην Νίκαια η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον Όλυμπο/Μύτικα Καλυβίων, στην Μελιβοία ο Φιλοκτήτης τον “φουριόζο” Κεραυνό Παραποτάμου και τέλος στην Φιλιππούπολη, ο Απόλλωνας τον Σμόλικα Φαλάνης.

Συνοπτικά το Πρόγραμμα

Φαλανιακός – Βλαχογιάννι
Μακρυχώρι – Ηρακλής Χάλκης
Ομορφοχώρι – Αργυροπούλι
ΠΟΕ – Καλοχώρι
Δήμητρα Γιάννουλης – Αχιλλέας Φαρσάλων
ΠΑΟΛ Αβέρωφ – Ηρακλής Λάρισας
ΑΕΔ Νίκαιας – Όλυμπος/Μύτικας Καλυβίων
Φιλοκτήτης Μελιβοίας – Παραπόταμος
Απόλλων Λάρισας – Σμόλικας Φαλάνης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...