Τα βλέμματα στρέφονται σε Αγιά, Αμυγδαλέα, Γιάννουλη & Τύρναβο…

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄τοπικής κατηγορίας και η τέταρτη αγωνιστική θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (08/10), με ώρα έναρξης στις 16:30 το μεσημέρι.

Οι ομάδες που μετέχουν στο πρωτάθλημα της «μεγάλης» τοπικής κατηγορίας καλούνται να αγωνιστούν ακόμη ένα μεσημέρι και να αποκομίσουν ότι καλύτερο γίνεται από τη 4η στροφή του πρωταθλήματος, με αυτή να διεξάγεται την ερχόμενη Κυριακή.

Αρχικά, στην Αγιά η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη φέτος, Λάρισα 2012, ενώ στο Δημοτικό γήπεδο της Φαλάνης ο Φαλανιακός θα υποδεχθεί τη Δόξα Βλαχογιαννίου.

Στον Τύρναβο τώρα, η ομώνυμη ομάδα θα συναντήσει τον αξιόμαχο Ηρακλή Λάρισας, ενώ στην Ελασσόνα ο ΠΟΕ θα αγωνιστεί με τον Δαμασιακό.

Ο Αετός Αμυγδαλέας θα φιλοξενήσει το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής τον Οικονόμο Τσαριτσάνης σε ένα από τα παιχνίδια που τραβούν τα βλέμματα, ενώ από την άλλη, τα Βούναινα θα αναμετρηθούν στο γήπεδο τους με την πρωτοπόρο μέχρι τώρα, Δόξα Αργυροπουλίου.

Στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας η Αστραπή θα αντιμετωπίσει τον Σμόλικα Φαλάνης, ενώ τέλος, στο γήπεδο της η Δήμητρα Γιάννουλης θα υποδεχθεί τον Κίσσαβο Συκουρίου.

Πιο συνοπτικά το πρόγραμμα:

Δωτιέας Αγιάς 08/10 Λάρισα 2012
Φαλανιακός 08/10 Βλαχογιάννι
Τύρναβος 08/10 Ηρακλής Λάρισας
ΠΟΕ 08/10 Δαμασιακός
Αμυγδαλέα 08/10 Τσαριτσάνη
Βούναινα 08/10 Αργυροπούλι
Αστραπή Ν. Πολιτείας 08/10 Σμόλικας Φαλάνης
Δήμητρα Γιάννουλης 08/10 Συκούριο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...