Τα δεδομένα για Μόρα, Κολοβέτσιο

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ μοιάζει αποφασισμένος τη νέα σεζόν να αλλάξει επίπεδο τους «βυσσινί» και σε αυτό το πλαίσιο έχει θέσει ψηλά τον πήχη στο μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Στο πρσκήνιο έχουν έρθει τα ονόματα των Λαρισαίων Βαγγέλη Μόρα και Δημήτρη Κολοβέτσιου με τον γνωστό ποινικολόγο να τους θέλει και τους δύο στην ΑΕΛ της νέας περιόδου για το κέντρο της άμυνας του.

Με τον Βαγγέλη Μόρα υπήρξε μία πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία εκεί όπου συμφωνήσαν οι δυό τους να τα πουν από κοντά σε λιγότερο από δέκα ημέρες, όπου και ο Βαγγέλης θα είναι στη Λάρισα έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη Μπάρι με την οποία έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο.

Για να έρθει ο Μόρας στη Λάρισα, η ΑΕΛ θα πρέπει να ξεπεράσει κατά πολύ το περσινό της ακριβότερο συμβόλαιο, προσφέροντας στον 36χρονο κεντρικό αμυντικό κάτι περισσότερο απο 200.000€.

Από την άλλη, η υπόθεση του Δημήτρη Κολοβέτσιου είναι πιο περίπλοκη και συνάμα δύσκολη. Η ΑΕΛ έχει κάνει μία πάρα πολύ καλή πρόταση στον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ (και αυτό δεν είναι το ποσό που γράφτηκε σε Αθηναϊκά ΜΜΕ), ο οποίος όμως σκέφτεται το εξωτερικό. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ. Βέβαια μέσα του πάντα υπάρχει και η αγαπημένη του ΑΕΛ, γι ´ αυτό μην εκπλαγείτε εάν πριν ανέβει στο αεροπλάνο, πάρει το αυτοκίνητό του και… «πιάσει» τον Ε69 με κατεύθυνση τον… βορρά!

Εξελίξεις και στα δύο μέτωπα θα έχουμε σε περίπου δέκα ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com