Τα δεδομένα με Απόλλωνα Σμύρνης και Τσόρι-Καμπιάσο

Καμπιάσο, Τσόρι και Απόλλων Σμύρνης. Τρεις συνισταμένες που τον τελευταίο καιρό αποτελούν μια εξίσωση που «παίζει» καθημερινά. Τι ισχύει όμως;

Λίγο πολύ όλοι έχουμε διαβάσει για το ότι ο Απόλλων Σμύρνης ετοιμάζεται να κάνει την υπέρβαση για τους Τσόρι και Καμπιάσο. Η αλήθεια είναι ότι τα ονόματα των δύο Αργεντινών έχουν συζητηθεί και έχουν απασχολήσει τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά σε καμία περίπτωση η υπόθεση δεν είναι τόσο προχωρημένη όσο παρουσιάζεται. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα (15/6). Επίσης, δεν υπάρχει και από την πλευρά των παικτών κάποια υπόσχεση προς τη διοίκηση της ομάδας.

Από την άλλη, δεν έχει αποφασιστεί καν αν στον Απόλλωνα θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτησή τους. Και εξηγούμαστε για να μην παρεξηγηθούμε: Η αξία κι η ποιότητα των δύο είναι αδιαμφισβήτητη και αν πάρουμε ως δεδομένο ότι η διοίκηση είναι διατεθειμένη να κάνει την οικονομική υπέρβαση (είτε μικρή είτε μεγάλη) υπάρχει μία λέξη η οποία έχει μείζονα σημασία και αυτή δεν είναι άλλη από την «ισορροπία».

Κανένας δεν θέλει να δημιουργήσει μεγάλες… αποστάσεις στις απολαβές που θα έχουν οι παίκτες, ενώ το θέμα είναι και αγωνιστικό. Θα δεχτούν Τσόρι και Καμπιάσο να κάτσουν στον πάγκο; Άλλο να είσαι αναπληρωματικός στον Ολυμπιακό και άλλο στον Απόλλωνα. Χωρίς φυσικά να θέλουμε να υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Εξάλλου, ο Άκης Μάντζιος κι η διοίκηση θέλουν παίκτες που θα είναι πάντα έτοιμοι για το 100% ώστε να επιτευχθεί η παραμονή.

Ο συσχετισμός «χρήματα» με χρόνο συμμετοχής, δημιουργεί ανισορροπία, οπότε οι άνθρωποι της ομάδας καλούνται να βάλουν τα συν και τα πλην κάτω και να αποφασίσουν το αν θα προχωρήσουν στην απόκτηση των δύο παικτών ή έστω του ενός. Αν πάει για έναν από τους δύο, ο Τσόρι είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες απόκτησης – κυρίως λόγω θέσης.

Όπως και να χει εκτιμάται ότι μέσα σε τρεις-το πολύ πέντε μέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα, από τη στιγμή που αμφότεροι δεν συνεχίζουν στον Ολυμπιακό.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...