Τα δοκάρια η Πελασγιώτιδα, το αποτέλεσμα το Νέο Περιβόλι

Εντυπωσιακό παρά το τελικό σκορ, 0 – 0 ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε Πελασγιώτιδα και Νέο Περιβόλι που διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι.

Και αυτό καθώς, οι δύο πλευρές πήραν από ένα βαθμό, με τους γηπεδούχους να έχουν τρία δοκάρια στην αναμέτρηση και στο τέλος οι φιλοξενούμενοι να παίρνουν ένα σημαντικό βαθμό, χάρη στην εμφάνιση του 19χρόνου τερματοφύλακα, Βαγγέλη Κοτσανούλη.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες τους για να επικρατήσουν στο παιχνίδι, όμως οι αυτές χάθηκαν με κορυφαίες στιγμές τα τρία δοκάρια με Δαμασιώτη, Κιό και Μαρουσούλη που σταμάτησαν στα δοκάρια της εστίας του Αστήρ Νέου Περιβολίου.

Από την άλλη, το συγκρότημα του Δημήτρη Κοτσανούλη πήρε σήμερα το μεσημέρι τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ είχε σε εξαιρετική ημέρα τον νεαρό τερματοφύλακα, όπου δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να παραβιάσει την εστία του και να την κρατήσει μέχρι το τέλος ανέπαφη…

Οι Συνθέσεις

Πελασγιώτιδα (Γιώργος Χατζής): Ξύτσας, Γκαραβέλης Θ. (60′ Γκαραβέλης Β.), Ντάφης (70′ Πουρνάρας), Τέλλιος, Κατράνας, Κιός, Χαραλάμπους, Μαρουσούλης, Νεράτζης, Δαμασιώτης, Έξαρχος (50′ Γελαλής).

Αστήρ Νέου Περιβολίου (Γιώργος Κοτσανούλης): Κοτσανούλης, Σφέτσος (60′ Αποστολόπουλος), Μπαλαντζάρας, Μάλτζιαρης, Χρόνης (75′ Διάλλας), Παπανικολάου (46′ Αργύρης), Τζέκα, Νασιούλας, Μαμαλούδης, Λιντέρης, Μπαλούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com