Τελείωσαν οι δοκιμές παικτών στον Απόλλωνα, ικανοποιημένος ο Βαγγέλης Στουρνάρας

Το απόγευμα της Πέμπτης (08/08) ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές παικτών από τον Απόλλωνα Λάρισας και συγκεκριμένα τον προπονητή, Βαγγέλη Στουρνάρα.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός και φιλόδοξος τεχνικός του συλλόγου της Φιλιππούπολης, είχε την ευκαιρία το τριήμερο (06-07-08/08) να δει νέους ποδοσφαιριστές που διψούν για ποδόσφαιρο και διάκριση και ποιοι από αυτούς θα στελεχώσουν τη νέα Κ19 ενόψει και της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου…

Το απόγευμα της Τρίτης, της Τετάρτης και της Πέμπτης λοιπόν στο γήπεδο της Φιλιππούπολης αρκετοί ήταν οι παίκτες που προπονήθηκαν κάτω από το βλέμμα του Βαγγέλη Στουρνάρα που έχει ως στόχο να επιλέξει τους κατάλληλους, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Μάλιστα, ο νεαρός προπονητής προχώρησε σε δηλώσεις στο ArenaLarissa.gr μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης που ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές παικτών και ανέφερε τα εξής:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που έχουν έρθει. Είναι χαρά και τιμή για τη ΠΑΕ Απόλλων να υποδεχθεί αυτά τα παιδιά. Έχουν έρθει να δοκιμαστούν ποδοσφαιριστές από ομάδες εκτός Λάρισας και μέσα από τη πόλη. Είναι σημαντικό για εμάς, αυτό μας δίνει χαρά. Μέχρι τώρα είναι όλα πολύ καλά. Η οργάνωση είναι σε καλό επίπεδο και ευχαριστούμε τον Ερασιτέχνη και τη ΠΑΕ για τη παραχώρηση του γηπέδου, τόνισε στην αρχή και συνέχισε λέγοντας:

Συνολικά καθημερινά για τρεις ημέρες είχαμε στο γήπεδο περίπου στους τριάντα ποδοσφαιριστές και προσπαθούμε να αξιολογήσουμε τα παιδιά. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο δίκαιοι γίνεται. Όσον αφορά τις επόμενες ημέρες θα μιλήσουμε με τη διοίκηση για να δούμε το τι μέλει γενέσθαι για το κάθε παιδί ξεχωριστά…».

Να σημειωθεί πως, από εδώ και πέρα μετά το πέρας της τελευταίας ημέρας των δοκιμών, θα ξεκινήσει η προετοιμασία τις επόμενες ημέρες με τους ποδοσφαιριστές που θα επιλεχθούν να στελεχώσουν τη Κ19 και να φορούν τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...