«Τελειώνει» του Τάτση στον Πλατανιά

Σήμερα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις για την παραμονή του Γιάννη Τάτση στον Πλατανιά.

Ο Γιάννης Τάτσης έδωσε την είδηση στις δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM κι έτσι το θέμα της παραμονής του στον Πλατανιά θα συζητηθεί σήμερα. Ουσιαστικά, δεν φαίνεται να τίθεται ζήτημα να μην ανανεώσει και όπως όλα δείχνουν ο Πλατανιάς θα πορευτεί με τον 48χρονο κόουτς και τη νέα χρονιά.

«Δεν θέλω να είμαι αχάριστος και να ξεχνάω, ακόμη κι αν τώρα είμαι που λένε στα πάνω μου. Σίγουρα είμαι επαγγελματίας, αλλά δεν ξεχνώ πως η ομάδα αυτή μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω αν είμαι ικανός. Αύριο (σ.σ. σήμερα) έχουμε συνάντηση με τη διοίκηση», είπε, λοιπόν, ο Τάτσης κι έτσι το μόνο που απομένει, είναι να επιβεβαιωθεί η ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πλατανιά.

Από εκεί και πέρα, το αξιοσημείωτο γεγονός δεν είναι άλλο από τη μεγάλη εκτίμηση που τρέφει διοίκηση και κόσμος στον Γιαννιώτη τεχνικό για την πορεία που χάραξε φέτος ο Πλατανιάς στη Φούτμπολ Λιγκ αλλά και στα μπαράζ ανόδου. Ουσιαστικά, αυτό που ίσως ενδιαφέρει, είναι με ποιο τρόπο θα δείξει την εκτίμησή του ο Πλατανιάς στον Τάτση στο περιθώριο της συνάντησης που θα έχει μαζί του και όχι αν θα επιβεβαιωθεί ή όχι η παραμονή του.

Πηγή: athlitiko

The post «Τελειώνει» του Τάτση στον Πλατανιά appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...