Τελευταία προσωπική δήλωση – απάντηση χοντρούλη γιατί το… κουράσαμε!

Από Δημήτριο Πετρωτό προς κ. Αξιότιμο:

Ποτέ μου δεν ασχολήθηκα μαζί σας κύριε. Πάντα ασχολούμουν με την δουλειά μου. Η δουλειά μου είναι απλή. Καταγραφή των γεγονότων και σχολιασμός αυτών.

Τον Ιούλιο κ. αξιότιμε μας είπατε (τρία site) ότι “χαρτζιλικονόμαστε”. Δεν μας είπατε από ποιους και εάν έχετε αποδείξεις. Θα μας πείτε όμως στα δικαστήρια.

Τον Σεπτέμβρη με αποκαλέσατε χοντρούλη. Δόξα τω Θεώ κόμπλεξ δεν κουβαλώ επάνω μου. Σε κάθε τέτοιου είδους ανακοίνωσή σας (ανυπόγραφη) η αντίδρασή μου είναι ο γέλωτας. Και ξέρετε γιατί κ. Αξιότιμε; Ευτυχία είναι… να είσαι καλά με τον εαυτό σου. Και είμαι πολύ καλά.

Αλλά…

Σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουμε νομικά να πέσει… τίποτα κάτω. Ρατσιστικά και σεξουαλικά σχόλια του τύπου “χοντρός με κυτταρίτιδα στη πλάτη” θα μηνυθούν. Επειδή όμως είστε ο καλύτερος ποινικολόγος της χώρας, μπορεί να χάσουμε τη δίκη. Εάν όμως την κερδίσουμε η χρηματική αποζημίωση που θα ζητηθεί θα δοθεί στον “Σύλλογο καρκινοπαθών Λάρισας”.

Τώρα, όσον αφορά κ. Αξιότιμε την φωτογραφία που δημοσίευσα. Θέλετε να μάθετε την πραγματική μου ιδιότητα για να σας εξυπηρετήσω σε μελλοντικές σας ανακοινώσεις. Πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής είμαι. Εδώ και 8 χρόνια “παριστάνω” σε όλον τον κόσμο τον δημοσιογράφο/φωτογράφο. Και λέω σε όλον τον κόσμο, καθώς η φωτογραφία κ. Αξιότιμε είναι στο γήπεδο στο “Estadio Nacional” της Λισαβόνας, ένα εκ των γηπέδων που είχα τη χαρά να επισκεφθώ στο εξωτερικό. Γιατί φωτογράφος κ. Αξιότιμιε;

Διότι στο παιχνίδι που διαπιστεύθηκα (ενώ εσείς δεν με διαπιστεύεται) να παρακολουθήσω, αγωνιζόταν η Εθνική Ελλάδος με την αντίστοιχη της Πορτογαλίας. Παρά το γεγονός πως είμαι φαν της Μπαρτσελόνα και του Μέσι, μου έδωσαν την δυνατότητα από την ομοσπονδία της Πορτογαλίας να διαπιστευθώ ως φωτογράφος ούτως ώστε να δω από το μισό μέτρο τον κ. Ρονάλντο.

Όσον αφορά περί ραντεβού στο γραφείο σας, δεν έχω την χρηματική επάρκεια (ένας απλός φωτογράφος είμαι) να σας αποζημιώσω για να ζητήσω τις υπηρεσίες σας. Ξεχνάτε μάλλον πως όπως έχετε δηλώσει, ευτυχώς δεν ανοίξατε δικηγορικό γραφείο στη Λάρισα για να κλείσουν όλα τα υπόλοιπα, και έτσι υπάρχουν πολλά εδώ στον “κάμπο” για να με υπερασπιστούν.

Για το γεγονός πως δεν θα ασχοληθείτε ξανά μαζί μου. ΚΑΚΩΣ. Το παγκοσμίως άγνωστο arenalarissa όπως γράφεται, το έχετε κάνει γνωστό σε όλη την Ελλάδα. Ευχαριστούμε για την δωρεάν διαφήμιση.

Επίσης, έως τώρα οι ρατσιστικές επιθέσεις δεν είχαν υπογραφή. Δηλαδή, τις έβγαζε η ΠΑΕ ΑΕΛ. Το Δ.Σ. Πλέον γνωρίζουμε ποιος είναι και ο ηθικός αυτουργός με την σημερινή σας προσωπική δήλωση.

Όσον αφορά το πλήθος. Πλήθος ορίζεται μια ομάδα ανθρώπων. Τώρα, αυτήν η ομάδα μπορεί να είναι 10 άτομα, μπορεί και 10.000. Δεν ήμασταν στο γήπεδο να δούμε το πλήθος που δημιούργησαν τα επεισόδια γιατί εσείς μας απορρίψατε και κάναμε την δουλειά μας από το σπίτι τρώγοντας πίτσα μαζί με τους εργαζομένους μας, οπότε και αρκεστήκαμε στα λεγόμενα της τηλεόρασης.

Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζεται προσωπικά και όχι να σας ενημερώνουν οι συνεργάτες σας, όπως έχετε δηλώσει κατ΄ επανάληψη, τι βάζουμε και τι όχι στην ιστοσελίδα μας. Να μην βρεθείτε εξ΄ απροόπτου στις δικαστικές αίθουσες.

Στην τελευταία παράγραφο τι ακριβώς γράφετε κ. Αξιότιμε; Με εκβιάζεται και με απειλείται δημοσίως; Γνωρίζεται τόσο καλά τους νόμους και το πράττεται αυτό;

Υ.Γ. 1 Ζητώ ένα μεγάλο συγνώμη από όλον τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας που κούρασα με τις προσωπικές μου δηλώσεις.

Υ.Γ. 2 Ξεχνάτε που σε προσωπική μας συνομιλία με αποκαλέσατε άφθαρτο δημοσιογράφο και πως με θέλετε στην επαναλειτουργία του AEL RADIO, για να κάνω εκπομπή; Πρόταση στην οποία σας αρνήθηκα ευγενικά; Κάνατε δημοσιογραφική πρόταση σε έναν φωτογράφο;

Πάντα φιλικά,
Δημήτριος Ν. Πετρωτός

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...