Τελευταία στιγμή για Νίκολιτς ο ΓΣΛ

Ο Γυμναστικός Λάρισας αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου (11/3) τον Αίολο Αστακού και ο Γιώργος Σκαραφίγκας τόνισε πως η ομάδα του είναι αποφασισμένη να παλέψει ως το τέλος.

Ο έμπειρος κόουτς είχε την ευκαιρία όλη την εβδομάδα να δουλέψει πιο εντατικά κάποια συστήματα προσπαθώντας να εμφυσήσει την δική του φιλοσοφία στην ομάδα καθώς αυτή θα είναι μόλις η δεύτερη αποστολή του με τον Γυμναστικό.

Μοναδικό «αγκάθι» ο τραυματισμός του Στέφαν Νίκολιτς ο οποίος όμως ακολούθησε την αποστολή και θα κριθεί την τελευταία στιγμή αν τελικά καταφέρει να αγωνιστεί. «Εμείς πάντως αν δεν είναι 100% έτοιμος δεν πρόκειται να ρισκάρουμε την συμμετοχή του» τονίζει ο τεχνικός του ΓΣΛ.

Οι υπόλοιποι παίκτες είναι έτοιμοι να προσφέρουν τον καλύτερό τους εαυτό κυνηγώντας ότι καλύτερο μπορούν στην δύσκολη αυριανή αποστολή τους. «Πρόκειται για ένα δύσκολο ματς εκτός έδρας, όμως εμείς πάμε με ανεβασμένη την ψυχολογία μας για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε» θα πει ο Γιώργος Σκαραφίγκας, για να συμπληρώσει: «Θα δούμε τι θα καταφέρουμε, όμως είμαστε διατεθειμένοι να παλέψουμε μέχρι τέλους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com