Τετραπλός κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός βαδίζει ολοταχώς για τετραπλή αφαίρεση βαθμών εξαιτίας των προσφυγών Βέμερ, Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ που εκδικάστηκαν την Τετάρτη και κινδυνεύει με υποβιβασμό! Στα χέρια του Αλαφούζου το μέλλον του συλλόγου.

Το σημείο μηδέν έφτασε για τον Παναθηναϊκό! Κάποια στιγμή οι αναβολές θα έπαιρναν τέλος και το μέλλον του «τριφυλλιού» θα βρισκόταν στην διάθεση του Γιάννη Αλαφούζου που είναι υποχρεωμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη για να μην υποβιβαστεί το «τριφύλλι» μετά τα όσα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης στην ΕΠΟ! Το «τριφύλλι» δεν κατάφερε να πάρει αναβολή για καμία από τις τέσσερις υποθέσεις που εκδικάζονταν. μετά τις προσφυγές πρώην ποδοσφαιριστών του. Ούτε για τον Βέμερ, ούτε για τον Εσιέν ούτε και για τους Λέτο και Τοτσέ. 

Οι υποθέσεις εκδικάστηκαν κανονικά και σε όλες ο Παναθηναϊκός αναμένεται να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών! Ο κίνδυνος, πλέον, είναι τετραπλός και να υπενθυμίσουμε πως στις τρεις αφαιρέσεις βαθμών προβλέπεται υποβιβασμός! Το μόνο… θετικό της υπόθεσης, αν μπορεί να υπάρξει θετικό σε μία τέτοια κατάσταση, είναι πως οι αποφάσεις αναμένονται σε μία εβδομάδα από σήμερα. Κάτι που σημαίνει ότι το «τριφύλλι» θα έχει τον χρόνο να βρει εξωδικαστικές λύσεις και να γλιτώσει στο… τσακ την «καμπάνα»!
 

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...