Τζατζάκης – Χριστοδούλου οδηγούν την Α.Ε. Βουναίνων

Δύο έκανε της νίκης της, η Α.Ε. Βουναίνων, κερδίζοντας με το εμφατικό 3 – 0 εκτός έδρας την ομάδα του Πύρρου Βορειοηπειρωτών με σκόρερ τους “συνήθεις ύποπτους” Χριστοδούλου – Τζατζάκη, οι οποίοι έχουν πετύχει από κοινού και τα συνολικά πέντε τέρματα της ομάδας των Βουναίνων στο πρωτάθλημα της Α΄1 ΕΠΣΛ.

Το συγκρότημα του Βασίλη Ταχτιντή που έκανε έξι τους βαθμούς του, άνοιξε το σκορ στην επανάληψη με τον Αλέξη Τζατζάκη με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ηλία Μερτζανίδη.

Στο 73′ ο Ηλίας Χριστοδούλου μετά από διαγώνια πάσα του Αλέξη Τζατζάκη και από θέση τετ – α – τετ, έκανε δύο τα τέρματα των Βουναίνων, για να έρθει τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Αλέξης Τζατζάκης να διαμορφώσει το τελικό 0 – 3 για τους φιλοξενουμενους, παίρνοντας το ριμπάουντ από ασταθή απόκρουση του Κώστα Κουσιά σε σουτ του Ηλία Χριστοδούλου στο 76ο λεπτό.

Οι Συνθέσεις

Πύρρος Βορειοηπειρωτών Λάρισας (Κώστας Βασίλης): Κουσιάς, Μαρούδας, Κάτσης, Μάρης, Τζόγκας (62′ Κάτσας), Μούρι, Φραχόλι (74′ Σάρα), Λεσάι (76′ Βάρσος), Νικούλης (80′ Αλεξανδρής), Βελής, Παύλου.

Α.Ε. Βουναίνων (Βασίλης Ταχτιντής): Δούνιας, Κατσιώτης, Σουπεκιώτης, Φαρμάκας, Κορδέλας (80′ Ρουμελιώτης), Βλησαρούλης (63′ Γκατζούλης), Νεράτζης (55′ Ραπτόπουλος), Μερτζανίδης Ηλ., Τζατζάκης (86′ Μερτζανίδης Φ.), Χριστοδούλου, Μούμος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Φακής, Γκαρέλης, Νάκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...