Την πρώτη άνοδο της σεζόν, ο Ατρόμητος Δασοχωρίου!

Την επιστροφή του στη Β΄ ΕΠΣ Λάρισας μετά από απουσία 3 ετών, πανηγυρίζε από το απόγευμα της Κυριακής (18/03) και μετά την επιβλητική του νίκη με 3 – 0 κόντρα στον Μύτικα Καλυβίων, ο Ατρόμητος Δασοχωρίου.

Ο Ατρόμητος Δασοχωρίου κατά την αγωνιστική περίοδο 2014/2015 αγωνιζόταν στον 3ο Όμιλο της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας κατακτώντας την 5η θέση της βαθμολογίας. Μετά το τέλος της σεζόν 2014/15, δεν “κατέβηκε” την επόμενη σεζόν σε καμιά κατηγορία του Νομού μας.

Έτσι το 2016/2017 μετείχε στον 2ο Όμιλο της Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας, τερματίζοντας στην 8η θέση της σχετικής βαθμολογίας, ενώ τη φετινή σεζόν τρεις “στροφές” πριν το φινάλε πανηγύρισε και μαθηματικά την άνοδό του στην Β΄ ΕΠΣ Λάρισας. Και αυτό διότι την τελευταία αγωνιστική θα πάρει το τρίποντο στα “χαρτιά” (3 – 0 α.α.) κόντρα στον Δευκαλίωνα Κρανιάς και έτσι ακόμη και σε περίπτωση όπου η τρίτη Ακαδημία Ελασσόνας κάνει το 3×3, στην πιθανή ισοβαθμία των 34 βαθμώς, ο Ατρόμητος έχει το πάνω χέρι, καθώς έχει κερδίσει και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια.

Το μόνο το οποίο μένει στον Ατρόμητο, είναι να κάνει το 3×3 ούτως ώστε να κατακτήσει και το πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...