Τη λύση στις καθυστερήσεις ο Καραλούλης!

Χάρη στο τέρμα του Βασίλη Καραλούλη στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πανηγύρισε τη νίκη απέναντι στο Συκούριο με 2 – 1 και συνεχίζει απτόητος στη πρώτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας της Α΄ΕΠΣΛ!

Οι «πράσινοι» έδωσαν συνέχεια στις επιτυχίες με το σημερινό θετικό αποτέλεσμα, σε αντίθεση με την ισοπαλία του Ηρακλή στη Φαλάνη απέναντι στον Σμόλικα. Έτσι, το σύνολο του Κώστα Κατσάρα συνεχίζει στη πρώτη θέση έχοντας πενήντα βαθμούς, ενώ από την άλλη, η ομάδα των Φερραίου Γιαννακού – Λευτέρη Τέα έμεινε στους τριάντα τρεις βαθμούς έπειτα και από αυτή την αγωνιστική.

Στο 74ο λεπτό ο Δημήτρης Τόλιος με διαγώνιο σουτ έβαλε μπροστά τον Οικονόμο στο σκορ, ενώ έπειτα από έξι λεπτά, ο Θανάσης Κουτσοκέρας έφερε το ματς στα ίσια με κοντινή προβολή.

Τη λύση για το σύνολο του Κώστα Κατσάρα έδωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Βασίλης Καραλούλης με ιδανικό τρόπο, όπου και διαμόρφωσε το τελικό, 2 – 1!

Οι Συνθέσεις

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καραΐσκος (46′ Νάνος), Λεβέντης (73′ Ντούφας), Κολιός, Κουμπούρας, Μιφτάρι (73′ Σαπάκος), Γκαμπέτας, Δραχαλίβας (62′ Καραλούλης), Χάμος, Τόλιος, Ζηρδέλης.

Κίσσαβος Συκουρίου (Φερραίος Γιαννακός – Λευτέρης Τέας): Φαρμάκας, Γκαμπέτας (90+3′ Τζοβάρας), Αγγέλης, Κουτσοκέρας, Τσιανάκας, Γκανάτσιος (85′ Χριστιανίδης), Παυλόπουλος (59′ Κορδέλας), Καρβούνης (79′ Δίχρης), Αργύρης, Πετράκης..

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Νίκζας, Μπράμης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...