Τη Μ. Πέμπτη το Τουρνουά στη μνήμη του κ. Αντάμαλη

Για 5η χρονιά θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Πέμπτη στο γήπεδο Παραποτάμου, το ραντεβού για το 5ο τουρνουά στην μνήμη του αδικοχαμένου αντιδημάρχου του Δήμου Τεμπών, Κώστα Αντάμαλη.

Ο Δήμος Τεμπών για 5η συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με ποδοσφαιρικά σωματεία του δήμου διοργανώνει το 5ο τουρνουά στη Μνήμη του Κωνσταντίνου Αντάμαλη. Ο αγώνας θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Πέμπτη 13/04/2017 στο Παραπόταμο στην μνήμη του αείμνηστου αντιδημάρχου Τεμπών που έφυγε νωρίς απο κοντά μας.

Ο εκλιπών διετέλεσε τοσο παράγοντας οσο και ποδοσφαιριστής του Κεραυνού Παραποτάμου και ετσι κάθε χρόνο οι άνθρωποι που τον αγάπησαν και δεν το ξεχνούν ,διοργανώνουν το συγκεκριμένο τουρνουά με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων .

Μετά απο κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο 10/04/2017 παρουσία των αντιδημάρχων κ.Κώστα Τσεργά και Θωμά Τσαπλέ το πρόγραμμα έχει ως εξής:

17:00 Προσέλευση καλεσμένων και ποδοσφαιριστών (θα πραγματοποιηθεί δέηση στην μνήμη του Κώστα)
17:30
Κεραυνός Παραποτάμου – Αετός Μακρυχωρίου
18:00 Θύελλα Ελάτειας – Αναγέννηση Πυργετού
18:30 Τελικός
19:00 Βραβεύσεις

Για την ιστορία και μόνον, τους τέσσερις προηγούμενους θεσμούς, νικητής του τουρνουά ανακηρύχθηκε ο Κεραυνός Παραποτάμου κερδίζοντας στον τελικό την πρώτη, την δεύτερη και τη τέταρτη φορά τον Αετό Μακρυχωρίου ενώ την τρίτη τον Κίσσαβο Συκουρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com