Τη νίκη η Ραχούλα, τα παράπονα η Μαρμαρίνη

Τη νίκη με 3 – 0 απέναντι στη Μαρμαρίνη πανηγύρισε η Δόξα Ραχούλας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ της Β΄ΕΠΣ Λάρισας, όπου οι «κόκκινοι» έχουν παράπονα για τη διαιτησία του κ. Αγγελούλη.

Με αυτούς τους τρεις βαθμούς, η ομάδα του Αποστόλη Τσιανάκα έφθασε τους εννέα βαθμούς και συνεχίζει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ το συγκρότημα του Γιάννη Μπουρνάκα έχει ένα βαθμό και θα διεκδικήσει την άνοδο στη τελευταία αγωνιστική απέναντι στη Βερδικούσια, όπου χρειάζεται μόνο τη νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα και στο 53ο λεπτό, ο Βασίλης Αργυρακούλης έβαλε μπροστά τη Ραχούλα στο σκορ, εκεί όπου οι άνθρωποι της Μαρμαρίνης «φώναξαν» για επιθετικό φάουλ, ενώ στο 82ο λεπτό ο Αντώνης Μηταλούλης έκανε δύο τα τέρματα για τη Δόξα.

Ένα λεπτό μετά, η Μαρμαρίνη έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Νάτσης με απευθείας κόκκινη κάρτα ως τελευταίος αμυντικός σε φάουλ που κέρδισε η Δόξα Ραχούλας και οδηγήθηκε προς τα αποδυτήρια, ενώ στο 90′ ο Βασίλης Τέγος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Μαρμαρίνη από τη πλευρά της είχε τρεις σημαντικές ευκαιρίες στο ματς με τους Μιχάλη Κρητικό (30′), Νίκο Γκέκα (62′) και Χρήστο Κωνσταντινίδη (75′) όπου σημάδεψαν το δοκάρι της εστίας του Αθανασόπουλου.

Τέλος, οι άνθρωποι της Μαρμαρίνης εκφράζουν πολλά παράπονα προς το πρόσωπο του διαιτητή του αγώνα κ. Αγγελούλη για τις αποφάσεις που είχε στο σημερινό ματς.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Ραχούλας (Αποστόλης Τσιανάκας): Αθανασόπουλος, Τζάνακας, Αργυρακούλης, Χασιώτης, Εμμανουήλ, Τσακαβίτης, Σταμουλάκης, Σταμπολάκης, Θεοχαρούλης Μ. (70′ Μηταλούλης), Τέγος, Σαμψάρης (65′ Τζανακούλης).

Χείμαρρος Μαρμαρίνης (Γιάννης Μπουρνάκας): Μπρούσας, Γκέκας (85′ λ.τ. Νάστος Τζ.), Κωνσταντινίδης, Λιόλιος, Σαχινίδης (35′ λ.τ. Γλουστιάνος (55′ Αγγέλης)), Νάτσης, Τζουλάι, Φαρμάκης, Βουγλάνης, Γκαντόγλου (80′ Νάστος Ι.), Κρητικός.

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Μάνος, Στάμος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...