Τιούτιος και πάμε γι΄άλλα!

Ο Αετός Αμυγδαλέας έπειτα από τη πρώτη μεταγραφή με τον Άγγελο Αμπατζίδη από τη Δήμητρα Γιάννουλης, πραγματοποίησε τέσσερις μεταγραφές ενισχύοντας έτσι δυναμικά το ήδη υπάρχον ρόστερ και το σύνολο του Δημήτρη Καπετανόπουλου.

Με τη φανέλα της Αμυγδαλέας λοιπόν θα αγωνίζεται από εδώ και πέρα ο πρώην μέσος του Δαμασιακού, Λευτέρης Τιούτιος (φωτ.), όπου έχει πλούσιο βιογραφικό και με τη παρουσία του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Αετό να πετύχει τους στόχους της.

Ακόμη, στον Αετό θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ο Θάνος Ντιντής που επέστρεψε άμεσα από τον Αχιλλέα Φαρσάλων, με τη μεταγραφή του που είχε ανακοινωθεί προ ημερών, όπως και ο Ζήσης Παραφέστας από τον Πιερικό και ο Παύλος Κυμπούρης από ομάδα του Άργους.

Πάντως, τα ευχάριστα για το συγκρότημα του Δημήτρη Καπετανόπουλου δεν σταματούν εδώ, καθώς στους αγωνιστικούς χώρους επιστρέφει και ο Βασίλης Φούντας από τον πολύμηνο τραυματισμό του.

Βλέπετε, ο πρόεδρος του Αετού Αμυγδαλέας, Χρήστος Καραμούτης, προσπαθεί να φέρει ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ στις θέσεις που χρειάζεται και η ομάδα στο τέλος του πρωταθλήματος να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...