Τιτομιχελάκης: Καλό για μας που έχουμε ρεπό την πρώτη εβδομάδα

Το σχόλιο του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη για την κλήρωση της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός στη σελίδα του Α.Ο. Πόρου στο Facebook:

-Για το ρεπό την 1η αγωνιστική, την πρεμιέρα του Πόρου κόντρα στον ΠΟΑ λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Super Cup και το γεγονός ότι η ομάδα θα παίξει για πρώτη φορά εκτός Ηρακλείου την 7η αγωνιστική όταν και θα ταξιδέψει στα Χανιά για ν’ αντιμετωπίσει τον Πανακρωτηριακό:

“Θεωρώ ότι στο πρόγραμμα που έχουμε τις πρώτες αγωνιστικές θεωρητικά πάντα έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε δύσκολες ομάδες. Για μας όμως δεν έχει καμία σημασία γιατί όλα τα παιχνίδια θα είναι σημαντικά και δύσκολα. Επομένως η συγκέντρωση πρέπει να είναι αυξημένη. Είναι καλό για μας που έχουμε την πρώτη εβδομάδα ρεπό γιατί θα προετοιμάσουμε την καινούργια ομάδα που έχουμε δημιουργήσει ακόμη καλύτερα. Επομένως όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή”.

-Και στη δική σας πρεμιέρα θα υποδεχθείτε τον ΠΟΑ με τον οποίο παίξατε αντίπαλοι πριν από λίγες ημέρες στο Super Cup:

“Θεωρώ ότι για μας είναι το ίδιο γιατί ούτως η άλλως με τη δομή του πρωταθλήματος, έτσι

όπως θα είναι το πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Επομένως δεν έχουμε να κρύψουμε οτιδήποτε και θα γίνει πάλι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι”.

-Για το τι περιμένει να έχει πετύχει ο Πόρος μέχρι την τελευταία αγωνιστική όταν και κλείνει την αγωνιστική περίοδο στον Άγιο Νικόλαο και πριν ριχτεί στη “μάχη” των πλέι-οφ:

“Εμείς θέλουμε κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε ξεχωριστά. Ο στόχος μας είναι να παίρνουμε όσο μπορούμε περισσότερους πόντους και να δούμε στο τέλος του πρωταθλήματος τι έχουμε κάνει. Όλα τα παιχνίδια γι’ αυτό το λόγο είναι σημαντικά”.

The post Τιτομιχελάκης: Καλό για μας που έχουμε ρεπό την πρώτη εβδομάδα appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...