Τι τρέχει με τον Ντόριαν Λεβέκ;

Η διαχείριση από πλευράς ΠΑΟΚ στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γάλλος αμυντικός στους προσαγωγούς και η σταδιακή επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Το τι ακριβώς συμβαίνει με τον Ντόριαν Λεβέκ και τους τραυματισμούς του, από το ξεκίνημα της σεζόν, είναι ένα… μυστήριο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση, που χρειάζεται ειδική διαχείριση προκειμένου να ξεπεραστεί οριστικά το πρόβλημα.

Εδώ και αρκετές ημέρες ο Γάλλος αμυντικός είναι ξανά εκτός προπονήσεων, την Τετάρτη (20/9) υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση, η οποία ναι μεν έδειξε βελτίωση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον τετρακέφαλο, ωστόσο ο τραυματισμός του δεν έχει ξεπεραστεί στο 100%.

Γι’ αυτό το λόγο, μετά από συζήτηση μεταξύ του ποδοσφαιριστή, του προπονητή και του ιατρικού τιμ, αποφασίστηκε πρώτον να αποφευχθεί το ρίσκο και να πιεστεί να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και δεύτερον ν’ ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα όπου θα εντάσσεται σταδιακά στο πρόγραμμα προπονήσεων, ώστε να βελτιώνονται τα μυϊκά προβλήματα μέχρι να φτάσει σ’ ένα επίπεδο να είναι απολύτως έτοιμος.

Η επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς υπολογίζεται να γίνει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος στις 7-8 Οκτωβρίου. 

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...