Τον κράτησε ο Τσούτσας

Ισόπαλο με σκορ 1 – 1 ήρθε το γειτονικό ντέρμπι στο Αργυροπούλι με τη Δόξα απέναντι στον Τύρναβο για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της «μεγάλης» τοπικής κατηγορίας.

Με το σημερινό βαθμό λοιπόν, η ομάδα του Αλέξη Παγκαρλιώτα έφθασε τους είκοσι βαθμούς και συνεχίζει στη δεύτερη θέση, ενώ τους επτά βαθμούς έφθασε το συγκρότημα του Νίκου Αλεξούλη και βρίσκεται στη δέκατη τέταρτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Πέντε λεπτά πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο, ο Δημήτρης Κόκορας έβαλε σε θέση οδηγού το Αργυροπούλι, καθώς από το δικό του σουτ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Γραβάνη για το 1 – 0.

Η απάντηση από τον Τύρναβο ήρθε προς το τέλος της αναμέτρησης με έναν πρώην παίκτη του Αργυροπουλίου. Ο Αλέξης Τσούτσας ήταν αυτός όπου έφερε το παιχνίδι στα ίσια με κοντινό πλασέ, δίνοντας έτσι και τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Νίκου Αλεξούλη.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Αργυροπουλίου (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Καφφές, Περήφανος, Τσένος, Κυρίτσης (67′ Κακαζούκης), Σαΐτης, Ζάχος, Τσιάγκος, Κόκορας (79′ Γκαραγκούνης), Ταρταμπούκας.

Τύρναβος (Νίκος Αλεξούλης): Γραβάνης, Γαλάνης, Νάτσης, Τατσελάρι, Βλιώρας, Γκαντρής (76′ Λιάκος), Γανός, Καλέσης Απ., Μπάκος (90+2′ Παυλόπουλος), Τζιόλας, Τσούτσας (90′ Φιλίππου).

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Μάνος, Αρχοντής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...