Τους Ξέρρα(νε)…

Με μοναδικό σκόρερ τον Γιώργο Ξέρρα στο 25ο λεπτό του αγώνα, η Λάρισα 2012 επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες ύστερα από την εκτός έδρας ήττα από τον ΠΟΕ τη περασμένη αγωνιστική.

Το συγκρότημα του Νίκου Αργυρούλη έφθασε στη νίκη σήμερα το απόγευμα, επικρατώντας των Βουναίνων με 1 – 0, χάρη στο τέρμα του Γιώργου Ξέρρα. Έτσι, η Λάρισα 2012 έφθασε τους δέκα εννέα βαθμούς, ενώ τα Βούναινα έμειναν στους εννέα πόντους.

Η ομάδα του Θοδωρή Εμμανουήλ προσπάθησε για το θετικό αποτέλεσμα και είχε σημαντικές ευκαιρίες με τους Κώστα Κατσιώτη (43′), Σάββα Χατζηλιάδη (70′) και Γιώργο Τσανά (65′), όμως το γκολ δεν ήρθε ποτέ.

Πάντως, σημαντικές ευκαιρίες είχαν και οι γηπεδούχοι πέραν του γκολ, με αυτή του Χρήστου Σελήνη στο 85′, με το 1 – 0 να είναι ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Συνθέσεις

Λάρισα 2012 (Νίκος Αργυρούλης): Μπρέλλας, Φλώρος Βαλ., Φλώρος Παν., Φλώρος Αντ. (70′ λ.τ. Σελήνης), Φλώρος Βασ., Κίτσιος Π., Μολάς (75′ Μανακούσιος), Μπέης, Τσιάκος, Μπόντε, Ξέρρας.

Α.Ε. Βουναίνων (Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκουφίκης, Χατζηλιάδης Γ., Καρέτζος, Φαρμάκας, Ξαφάρας, Μερτζανίδης Ηλ., Χριστοδούλου Κ., Τσανάς (67′ Ραπτόπουλος), Κατσιώτης, Μερτζανίδης Φ., Χατζηλιάδης Σ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Παλαμίδας, Δεληγιάννη, Μάνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...