Το έκανε ξανά ο Γελαλής!

Ο Νίκος Γελαλής ακόμη μία φορά με μία όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε τη νίκη στον Δωτιέα Αγιάς όπως και στο ματς με τον Σμόλικα Φαλάνης, αυτή τη φορά εκτός έδρας απέναντι στο Κιλελέρ για την 19η αγωνιστική της «μεγάλης» τοπικής κατηγορίας.

Μετά από πολύ καιρό ο Δωτιέας επέστρεψε στις εκτός έδρας νίκες και αυτή ήταν η πρώτη για τον Θοδωρή Στεργιάδη στο πάγκο της Αγιάς, με τον Νίκο Γελαλή να δίνει και τους τρεις βαθμούς στους φιλοξενούμενους.

Έτσι, ο Δωτιέας έφθασε τους είκοσι έξι βαθμούς και έφθασε έτσι την όγδοη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Από την άλλη, η ομάδα των Φώτη Πλίτση – Γιάννη Βαΐτση δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και συνέχισε τη προσπάθεια της με ήττα, φέρνοντας έτσι και το συγκρότημα του Κιλελέρ στην ένατη θέση της βαθμολογίας επίσης με είκοσι έξι βαθμούς.

Οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους στιγμές στον αγώνα, αφού για τους γηπεδούχους απείλησαν οι Κώστας Κουσιώρας και Γιώργος Καρβούνης ενώ από πλευράς Δωτιέα Αγιάς, οι Νίκος Γελαλής, Γούτος και Γιώργος Τσατσαλίδης είχαν τις ευκαιρίες τους για το σύνολο του Θοδωρή Στεργιάδη.

Το μοναδικό τέρμα λοιπόν που σημειώθηκε και έκρινε την αναμέτρηση, πέτυχε στο 82ο λεπτό ο Νίκος Γελαλής με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ, κάτι το οποίο είχε κάνει και στη Φαλάνη στο ματς απέναντι στον Σμόλικα και πάλι προς το φινάλε του αγώνα.

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Κιλελέρ (Φώτης Πλίτσης – Γιάννης Βαΐτσης): Παναγιωτόπουλος, Φορτομάρης, Μουρατάι, Κολιός, Παλάσκας, Αργύρης, Παπαγιαννούλης, Ξηροκώστας (85′ λ.τ. Αρσενόπουλος), Καρβούνης, Κουσιώρας, Ζιόμπουρας (55′ Λαβαντσιώτης).

Δωτιέας Αγιάς (Θοδωρής Στεργιάδης): Ρούσσος, Γούτος, Ντελής, Ποτόσογλου, Χονδροδήμος, Κορλός (85′ Γεωργοβίτσας), Ντακούλας, Πασιάς, Κατσής (73′ Βλάχος), Γελαλής, Τσατσαλίδης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Φακής, Καραμπούλας, Νάκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...