Το έκρινε ο Σκούπρας

Με μοναδικό σκόρερ τον Βασίλη Σκούπρα, ο Σμόλικας Φαλάνης ξεπέρασε το εμπόδιο των Βουναίνων στο Δημοτικό γήπεδο της Φαλάνης με 1 – 0, στο πλαίσιο της 26ης στροφής της Α΄ΕΠΣΛ.

Οι «πράσινοι» του Χρήστου Χατζηλιάδη έφθασαν στη νίκη και πήραν τους τρεις βαθμούς, με τον Σμόλικα να φθάνει τους σαράντα οκτώ πόντους, ενώ αντίθετα, το σύνολο του Θοδωρή Εμμανουήλ έμεινε στους είκοσι έξι βαθμούς ύστερα και από το σημερινό αποτέλεσμα.

Το μοναδικό τέρμα λοιπόν που έκρινε την αναμέτρηση στη Φαλάνη και έδωσε τη νίκη στον Σμόλικα σημειώθηκε στο 43ο λεπτό με σκόρερ τον Βασίλη Σκούπρα με έμμεσο φάουλ.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη δύο σημαντικές στιγμές για να πετύχουν τέρμα με τους Βασίλη Σκούπρα (33′) και Γιώργο Κακαβίτση (81′), όμως οι δύο ευκαιρίες σταμάτησαν στο δοκάρι της εστίας των Βουναίνων, με το 1 – 0 να αποτελεί και το τελικό σκορ του αγώνα.

Η Σύνθεση

Σμόλικας Φαλάνης (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Δολιάνης, Σκούπρας, Τσιρογιάννης (90′ Κακανούλιας), Κολοβός, Ταστεμερίδης Μπαλαμώτης (79′ Τεκέδης), Τάχας (83′ Ζιώγας), Κατσαρός (65′ Βενέτης), Λιούσκας, Κακαβίτσης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Ντελέζος Θ., Τσατσαρώνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...