Το έκρινε ο Τσατσαλίδης!

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Δωτιέας Αγιάς, καθώς ο Γιώργος Τσατσαλίδης έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Θοδωρή Στεργιάδη απέναντι στον ΠΟΕ, παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο της Αγιάς.

Ο Δωτιέας λοιπόν που είναι ανεβασμένος στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές μετρώντας επτά βαθμούς σε δύο νίκες και μία ισοπαλία, έφθασε τους είκοσι εννέα βαθμούς και ανέβηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Αντίθετα, το σύνολο του Ζήση Ζιάγκα που δέχθηκε την ήττα, έμεινε ψηλά στη βαθμολογία και τη πέμπτη θέση με τριάντα τρεις βαθμούς.

Στο 25ο λεπτό ο Δωτιέας κέρδισε πέναλτι με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Ντακούλα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Γιώργος Τσατσαλίδης από τα έντεκα βήματα, ωστόσο ο Κώστας Γούπος αντέδρασε σωστά και είπε «όχι» στον έμπειρο επιθετικό.

Το γκολ λοιπόν στο 35′ του Γιώργου Τσατσαλίδη, ήταν και αυτό που έκρινε το ματς και έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο συγκρότημα του Θοδωρή Στεργιάδη με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νίκου Γελαλή.

Από τη πλευρά του ο ΠΟΕ, είχε σημαντικές ευκαιρίες με τους Βαγγέλη Ζηρδέλη, Θάνο Κυρίτση και Νίκο Μάντζιαρη, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα…

Οι Συνθέσεις

Δωτιέας Αγιάς (Θοδωρής Στεργιάδης): Ρούσσος, Γούτος, Ντελής, Ποτόσογλου, Κορλός, Μπαλαμώτης, Πασιάς (70′ Χονδροδήμος), Κατσής (85′ Γεωργοβίτσας), Ντακούλας, Τσατσαλίδης, Γελαλής (80′ Βλάχος).

ΠΟΕ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας (60′ Μπαρλαγιάννης), Νταμπώσης, Σουγλής, Λαγός (46′ Καλύβας), Συνάπαλος (46′ Λαγιόκαπας), Μάντζιαρης (70′ Πετάνι), Κυρίτσης, Ζηρδέλης, Ματούλας, Καραγκούνης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Αναστασίου, Μπράμης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...