Το έκρινε ο Τσιάρας!

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από το γήπεδο του Καλοχωρίου ο Σ.Σ. Ραψάνης, καθώς επικράτησε με το φτωχό πλην τίμιο, 0 – 1 χάρη στο τέρμα του Γιάννη Τσιάρα!

Το παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 8ης του 3ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ και ο Γιάννης Τσιάρας ήταν αυτός όπου με δικό του τέρμα ήταν αυτός που έκρινε το παιχνίδι στο Καλοχώρι.

Έτσι, το συγκρότημα του Δημήτρη Γκαραγκούνη που πέτυχε το 3χ3 στο πάγκο της ομάδας με τη σημερινή νίκη, έφθασε τους δέκα έξι πόντους και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του πίνακα της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα του Γιάννη Τσαλάγγα έμεινε στους πέντε βαθμούς και τη δέκατη θέση.

Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, ο Αντώνης Κατσαμάκας πάτησε τη μπάλα στον Γιάννη Τσιάρα και ο τελευταίος που ήρθε από το πάγκο ως αλλαγή στο τραυματισμό του Κωνσταντίνου Δικόπουλου, με σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μουμίν κι έκανε το 0 – 1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 75ο λεπτό, ο Στέλιος Τσινούδης απείλησε για τους φιλοξενούμενους και με σουτ από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Αναγέννησης με το 0 – 1 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Μίχου.

Μελανό σημείο στο παιχνίδι ο τραυματισμός του Λούγκου και του Δικόπουλου στη μεταξύ τους μονομαχία στο 12ο λεπτό, όπου οι δύο ποδοσφαιριστές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις στους δύο παίκτες των δύο ομάδων…

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιάννης Τσαλάγγας): Μουμίν, Πλιάτσικας, Λούγκος (12′ λ.τ. Νούσιος), Βουλάγκας, Τσιρώνης Γ., Μπράτσια, Δούρος, Ζαβρής, Τσιρώνης Α., Σαΐτης, Σιούλας.

Σ.Σ. Ραψάνης (Δημήτρης Γκαραγκούνης): Κοτσιανούλης, Ιωάννου, Σινάνι Β., Δικόπουλος (12′ λ.τ. Τσιάρας), Γκιώνης, Σινάνι Κ., Μπίμπα (55′ Δούρος), Λιάμης, Μακεδόνας (46′ Τσούτης), Κατσαμάκας, Σινάνι Ζ. (46′ Τσινούδης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Μίχος, Τσακνάκη, Σκριάπας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...