Το έφερε «τούμπα» ο Αμπελωνιακός

Γκολ, θέαμα, παράπονα και ανατροπή είχε το παιχνίδι στα Ταμπάκικα, εκεί όπου οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν στο σκορ του Αμπελωνιακού με 1 – 0, εν τέλει ηττήθηκαν χάρη σε δύο τέρματα των Μαυρίδη και Ελευθέρογλου.

Οι Αμπελόκηποι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Λεσάι, με τους Αμπελωνίτες να αντιδρούν και να γυρίζουν «τούμπα» το ματς χάρη σε τέρματα των Μαυρίδη και Ελευθέρογλου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και τρία δοκάρια για να δώσουν στη νίκη τους μεγαλύτερη έκταση, όμως οι προσπάθειες των Ελευθέρογλου, Τσετιροκλή και Βούκια, βρήκαν το «σίδερο» της εστίας του Φραχόλι, αντί των διχτύων.

Αξίζει να σημειωθεί πως από πλευράς γηπεδούχων εκφράστηκαν παράπονα για τη διαιτησία του κ. Κουκούλη και ιδιαίτερα για τον μη καταλογισμό πέναλτι στην ίδια φάση πάνω στους Λεσάι και Μπαμπατζιά.

Οι Συνθέσεις

Αμπελόκηποι (Ζήσης Χολέβας): Φραχόλι, Καραγιάννης, Δούκας, Καραούλης, Σούμπασης (46’ Μπονόμης), Δόνος, Λεσάι, Χιούσα Μ., Χιούσα Τ., Μάτα (35’ λ.τ. Μπαμπατζιάς), Τσαούσι (75’ Μπεκιάρης).

Αμπελωνιακός (Γιάννης Αλεξούλης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Κωτούλας, Αλεξόπουλος, Δαλακώνης, Χατζούλης, Ελευθέρογλου, Καρυπίδης (50’ Πατρίκου), Βούκιας (87’ Ζυγούρης), Τσετιροκλής, Ψύρρας (80’ Νταφούλης).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...