Το αντίο μιας… «τυπάρας» (Pics)

Την απόφαση να βάλει τέλος στη ποδσφαιρική του καριέρα αποφάσισε να βάλει ο Λευτέρης Τέας, ο άνθρωπος ο οποίος έχει συνδυάσει τη φυσιογνωμία του με τον Αετό Μακρυχωρίου την τελευταία δεκαετία, αποτελώντας τον φυσικό ηγέτη του συλλόγου εντός και εκτός αγωνιστικών γραμμών.

Λίγες μέρες μετά το γάμο του και εμφανώς συγκινημένος αλλά και συνειδητοποιημένος, το δέκα το καλό των «κιτρινόμαυρων» που πρόσφερε πάρα πολλά στην ιδιαίτερη πατρίδα του, διδάσκοντας ήθος, με μια λιτή ανακοίνωση ανέφερε τα εξής:

«Πολλά ωραία πράγματα στη ζωή κάποτε τελειώνουν (ποτέ όμως δεν τελειώνουν τα ωραία πράγματα στη ζωή). Κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει και αυτό.

Είχα πει πως όταν καταλάβω ότι δεν έχω την ίδια όρεξη για το ποδόσφαιρο όπως παλιά, θα σταματήσω. Κατάλαβα στον εαυτό μου ότι σε κάποια παιχνίδια πέρυσι δεν ανυπομονούσα τόσο πολύ να ξεκινήσουν. Εκεί κατάλαβα ότι όλο αυτό τελειώνει. Όταν τελειώνεις το ποδόσφαιρο δεν μπορείς να μείνεις μακριά, ειδικά όταν το έχεις αγαπήσει και είναι όλη σου η ζωή. Νομίζω πως μετά από τόσα χρόνια και τόσες στιγμές δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι για τον σύλλογο του ΑΕΤΟΥ, πραγματικά τα λόγια είναι περιττά και η ΑΓΑΠΗ μεγάλη. Ευχαριστώ εσάς όλους που με ανεχτήκατε τόσα χρόνια!!!!».

Σαν ArenaLarissa.gr, μετά από όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας με τον ίδιο, του ευχόμαστε τα καλύτερα για την συνέχεια και να καταλάβει γρήγορα πως αυτήν του η απόφαση είναι λανθασμένη και να επιστρέχει στο «σπίτι» του, στο γήπεδο του Μακρυχωρίου, εκεί όπου οι μικροί αυριανοί «άσσοι» του Αετού, έχουν να πάρουν αρκετά από τον ίδιο, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι μα πάνω απ΄ όλα στο ηθικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com