“Το αποτέλεσμα αυτό μας δίνει περισσότερη αισιοδοξία”

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του στη φιλική ισοπαλία με τον Άρη παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σωτήρης Αντωνίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Το πρώτο πράγμα που οφείλουμε να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε τον Άρη για την άψογη φιλοξενία. Θεωρώ ότι για τη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε το παιχνίδι ήταν καλό. Και θα μπορούσε να ήταν καλύτερο αν ήταν καλύτερος και ο αγωνιστικός χώρος γιατί δεν επέτρεψε τις δύο ομάδες να απλώσουν το παιχνίδι τους. Είμαστε ευχαριστημένοι για την απόδοσή μας γιατί αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα η οποία προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο», είπε αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΛ.

Αναφερόμενος στην κυριαρχία της ομάδας του στο πρώτο μισό του δευτέρου μέρους, σχολίασε:

«Το γήπεδο ήταν γεμάτο, με ένταση… επικρατούσαν συνθήκες επίσημου αγώνα. Δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο μετά το 1-0, παίξαμε καλύτερα και είχαμε ένα 25λεπτο κυριαρχίας στο γήπεδο. Από αυτό το αποτέλεσμα κρατάμε ότι μας δίνει περισσότερη αισιοδοξία».

Στάθηκε στον Άρη και στον Πάκο Ερέρα, λέγοντας:

«Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, με προσωπικότητες και εύχομαι στον Άρη και στον καταπληκτικό προπονητή που έχει – γιατί τον έχω παρακολουθήσει – καλή επιτυχία. Έχω παρακολουθήσει και προπονήσεις του Πάκο Ερέρα δίχως φυσική παρουσία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...