Το βάρος στον ημιτελικό με Αρη Σούδας

Στον ημιτελικό με τον Αρη Σούδας επικεντρώνει την προσοχή της η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Ο στόχος της πρόκρισης στον τελικό τίθεται στο προσκήνιο για τον Κώστα Ανυφαντάκη και τους παίκτες του, ενώ από εκεί και πέρα, τα βλέμματα στρέφονται στα νέα αποκτήματα και ειδικότερα στους Σινγκ και Φουκαράκη, που αναμένεται να παίξουν για πρώτη φορά.

Η προετοιμασία στο ΣΥΝΚΑ ολοκληρώθηκε, λοιπόν, γι’ αυτό το παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι στον Αλικιανό. Αναμφίβολα, το σύνολο του Κ. Ανυφαντάκη είναι το φαβορί για την πρόκριση, αλλά θα πρέπει αυτό να το επιβεβαιώσει στα διπλά παιχνίδια με τον Αρη Σούδας,που θεωρείται μια από τις καλύτερες ομάδες στο τοπικό.

Απουσίες για τον τεχνικό του ΣΥΝΚΑ είναι ο Νικόλτσης λόγω ίωσης και ο Μαθιουδάκης που αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού. Επίσης εκτός είναι και οι Κυτράκης και Βλαχάκης που απουσιάζουν εδώ και καιρό λόγω τραυματισμού.

Κατά τ’ άλλα, όλοι οι άλλοι παίκτες υπολογίζονται κανονικά και μένει να φανεί ποιες θα είναι οι επιλογές που θα γίνουν από τον Ρεθυμνιώτη προπονητή.

Πηγή: athlitiko

The post Το βάρος στον ημιτελικό με Αρη Σούδας appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...