Το γύρισε στο δεύτερο το Κουλούρι!

Ο Άρης Κουλουρίου με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να ανατρέψει το κατά του 0 – 1 και τέλος να πανηγυρίσει τη νίκη με 2 – 1 απέναντι στη Προοδευτική Βερδικούσιας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις δεν ήταν πολλές, ωστόσο η Προοδευτική Βερδικούσιας παρουσιάστηκε πιο αποτελεσματική και κατάφερε να πετύχει γκολ. Στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Δημήτρης Μιχαλές με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καρκατσέλα, έκανε το 0 – 1.

Γκολ το οποίο χώριζε τις δύο ομάδες μέχρι και την ανάπαυλα. Στην «επανάληψη» ωστόσο το Κουλούρι άλλαξε την εικόνα του. Καταφέροντας στο 54′ να φέρει το ματς στα ίσα, όταν ο Δέλλας με σουτ μέσα από τη περιοχή, να ισοφαρίσει σε 1 – 1.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και πίεζαν για να πραγματοποιήσουν την ανατροπή. Πετυχαίνοντας το πολυπόθητο τέρμα με τη συμπλήρωση ογδόντα λεπτών αγώνα, όταν ο Μαμουλάρι με όμορφο σουτ σκόραρε, διαμορφώνοντας το τελικό 2 – 1. Ενώ το Κουλούρι τελείωσε με δέκα το ματς, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Σταμέλου.

Οι Συνθέσεις

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράτζης): Χαλβαντζάρας, Μιχόπουλος, Κουρούκας, Καλογερόπουλος, Σταμέλος, Ροκκάς, Γαρυφαλλόπουλος (46′ Μαμουλάρι), Νεράτζης, Κούμε (75′ Ραπτοτάσιος), Δέλλας, Κοτάκος.

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Νυχτερίδας, Φραγκογούλας (22′ λ.τ. Τέλλιος), Μάνης, Μούμος, Ζερδαλής Σπ., Χρ., Ιγγλέζος (65′ Δίχρης), Καρκατσέλας, Σινάπαλος, Χατζής (75′ Ζερδαλής Σπ. Δ.), Μιχαλές, Στατήρης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γρηγοριάδης, Χασιώτης, Μίχος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com