Το καθάρισε από νωρίς η Κοιλάδα

Νίκη που την στέλνει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα πέτυχε η Κοιλάς Κοιλάδα με 3 – 0 απέναντι στον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων.

Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο Γιάννης Ζησάκης που σημείωσε δύο τέρματα για την ομάδα του και βοήθησε τα μέγιστα στην νίκη για την Κοιλάδα.

Στο 5ο μόλις λεπτό του παιχνιδιού ο Ζησάκης έκανε το 1 – 0 για την Κοιλάδα αφού το δυνατό σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Γούσια.

Δέκα λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους και πάλι με τον Γιάννη Ζησάκη που συνεργάστηκε ωραία με τους συμπαίκτες του και αφού πέρασε και τον Γούσια, από κοντά έκανε το 2 – 0 για την Κοιλάδα.

Το τελικό 3 – 0 διαμόρφωσε ο Ζησόπουλος στο 25ο λεπτό από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή με ιδανικό σουτ.

Οι ποδοσφαιριστές της Κοιλάς Κοιλάδας αφιέρωσαν την νίκη αυτήν στον γιο του Γιάννη Παπαναστασίου που πρόσφατα έκανε επέμβαση στον τένοντα.

Οι Συνθέσεις

Κοιλάς Κοιλάδας (Γιάννης Παπαναστασίου): Τζιαστούδης Γ. (70′ Τερζής), Τσιότρας, Καζάνι, Τσιμπανούδης, Ανδρεάκης Γ., Δεσπόπουλος (75′ Ανδρεάκης Τ.), Ζησάκης, Σκουλίδης (50′ Τζουρμακλιώτης), Σαρούδης, Ζησόπουλος, Φανίδης.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων (Νίκος Τρίγκας): Γούσιας, Τζιλήρας Π. (60′ Ζαφειρόπουλος Θ.), Τζιλήρας Κ., Παπαδημητρίου, Τσάτσος, Καραχάλιος, Καραλόπουλος Κ., Πατσιαρής (65′ Καρνάβας), Μαμαλούδης, Γάλλος, Μπουτίνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...