Το καθάρισε από νωρίς ο Μυραϊκός

Εύκολο απόγευμα φαίνεται πως είχε η ομάδα του Μυραϊκού στο χθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο την Ζωοδόχου Πηγή καθώς κέρδισε με 2 – 0, με τα δύο τέρματα να έχουν μπει στα πρώτα δέκα λεπτά του παιχνιδιού.

Το σκορ στο παιχνίδι άνοιξε ο Ασημακόπουλος με πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Καραμάνη κάνοντας έτσι το 1 – 0 στο 6ο λεπτό.

Στο 10ο λεπτό οι γηπεδούχοι πρόλαβαν και διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ιορδανίδη μετά από κάθετη πάσα του Μπόζαρλη.

Οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες σημαντικές ευκαιρίες για να φτάσουν και σε τρίτο τέρμα με κύριους εκφραστές τους Κατσανούλη στο 70ο λεπτό, Μπλιάτσος στο 75ο λεπτό και Ανδρεόπουλο στο 80ο λεπτό και με τους τρεις να στέλνουν την μπάλα στο δοκάρι.

Οι Συνθέσεις

Μυραϊκός (Θανάσης Κατσανούλης): Καραφέργιας, Βλανδός, Παπαγιαννόπουλος, Μαμάκος, Μπλιάτσος, Μπαντούλης, Χριστοδούλου, Ασημακόπουλος (63′ Ανδρεόπουλος), Ιορδανίδης, Καραμάνης (85′ Αετόπουλος), Μπόζαρλης (74′ Κατσανούλης).

Ζωοδόχου Πηγή (Θοδωρής Τσιάρας): Κοτρώτσιος, Μπίρος, Φαρασαλής, Αγγελοσόπουλος Β., Τσιάμπας, Μπανιάς, Ζιάρκας, Δημητρόπουλος, Αγγελουσόπουλος Κ., Τσιάρας, Αποστολίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...