Το καλό του το φυλούσε για το τέλος…

Στο «τιμόνι» της Πελασγιώτιδας θα βρίσκεται πλέον ο μέχρι πρότινος τεχνικός ηγέτης του Κιλελέρ, Βασίλης Δραγατζίκης, με το φινάλε του χρόνου του 2016 να του επιφυλλάσει διπλή… έκπληξη.

Βέβαια η πρώτη και μεγαλύτερη ήταν ο ερχομός της κόρης του πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ένα γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τόσο τον ίδιο όσο και την σύζυγο του, Δήμητρα. Και εκεί όπου ο κόουτς των επιτυχιών έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, μιας και η μικρή «νεράιδα» που έφερε στον κόσμο ήταν ο καρπός του έρωτά του με την σύγυζό του, Δήμητρα, ξαφνικά το τηλέφωνο του χτύπησε από τα γραφεία της «Πέλα». Ο λόγος της κλήσης ήταν η ιδιαίτερα τιμητική πρόταση που του έγινε να αναλάβει το ανδρικό τμήμα του συλλόγου.

Και φυσικά δεν αρνήθηκε. Χωρίς δεύτερη σκέψη είπε το «ναι» στην Πελασγιώτιδα και από σήμερα κιόλας πιάνει δουλειά στο πρώτο φιλικό με την νέα του ομάδα, κόντρα στην Ομόνοια.

Έτσι ο Βασίλης Δραγατζίκης μετά την μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από την ομάδα του χωριού του το Κιλελέρ, θα δουλέψει και στην δεύτερη του αγάπη, την ομάδα της Πελασγιώτιδας, εκεί όπου κατά το παρελθόν είχε προπονησεί αρκετά χρόνια στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Και να μην ξεχάσουμε σαν ArenaLarissa.gr να ευχηθούμε για το νέο μέλος της οικογένειας Δραγατζίκη, υγεία και καλότυχη να είναι στην ζωή της, η μικρή «μπουμπού».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com