Το ντέρμπι στην Ανάβρα!

Η Προοδευτική Ανάβρας ήταν η μεγάλη νικήτρια του βαθμολογικού ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Χειμαδίου, επικρατώντας με 0 – 1.

Μετά από αυτή τη νίκη οι φιλοξενούμενοι της συγκεκριμένης αναμέτρησης, έφτασαν συνολικά τους 24 βαθμούς στο πρωτάθλημα και ανέβηκαν στη 2η θέση της κατάταξης. Από την άλλη το Χειμάδι είδε την Ανάβρα να το ξεπερνάει και υποχώρησε στη 3η θέση με 22 βαθμούς.

Η Προοδευτική Ανάβρας πέτυχε ένα σχετικά γρήγορο γκολ και κατάφερε σε όλο το ματς να το υπερασπιστεί. Ήταν το 18ο λεπτό του παιχνιδιού, όταν από σέντρα του Μπαρούτζα και ασθενής απόκρουση του Φραχόλι, ήρθε στην επαναφορά ο Αντώνης Γκαραλιάκος από κοντά να «ανοίξει» το σκορ.

Ο Ολυμπιακός Χειμαδίου με τη σειρά του είχε κάποιες ευκαιρίες για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το ματς, όμως οι Καραντώνης και Σιούτας δεν κατάφεραν να τις μετουσιώσουν σε γκολ. Χαμένες ευκαιρίες βέβαια είχε και η Ανάβρας με τους Κατσιούλη, Γκαραλιάκο και Ντελή. Με το 0 – 1 να μένει μέχρι το τέλος.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Χειμαδίου εκφράζουν πολλά παράπονα από τη σημερινή διαιτησία του κ. Καραγιάννη, όπως και του α΄βοηθού κ. Τσούκα.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Χειμαδίου (Γιώργος Νούσιος): Φραχόλι, Παναγιωτίδης, Νούσιος Γ. Αχ. (65′ Κουτσώνας), Γκουτζαμανίδης, Τόπης (80′ Γκόγκος), Παπακωστούλης, Γκόλαντας, Νούσιος Γ. Β., Νταής, Σιούτας (30′ λ.τ. Μπάτζιος), Καραντώνης.

Προοδευτική Ανάβρας (Κώστας Κουτσούκης): Βλιώρας, Μπαρούτζας, Τσίρκας, Μαλλιάρας, Μαλαχτάρης, Γιαννουλέας (60′ Μπούρας), Κοντοδήμος (75′ Κοιλούκος), Ντελής, Κατσιούλης, Κορδαλής, Γκαραλιάκος (82′ Μαρκολέφας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης, Τσούκας, Πατσής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com