Το “πήρε” και με δέκα παίκτες

Αν και η Δήμητρα Γιάννουλης αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 20ο λεπτό, χάρη σε απευθείας κόκκινη κάρτα του νεστορίδη, κατάφερε και πανηγύρισε μια σπουδαία εντός έδρας νίκη, κόντρα στο αξιόλογο συγκρότημα του Γιάννη Μιχαλέ, ο οποίος μετά από περίπου έναν χρόνο απουσίας του, επέστρεψε στη Γιάννουλη, πλέον, ως αντίπαλος.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν στο 30′ ο Νίκος Μπαρούτας έκανε ένα γέμισμα από τα αριστερά με τον Μαλαβιέζο να παίρνει την καρφωτή κεφαλιά και να ανοίγει το σκορ για λογαρισαμό των γηπεδούχων. Στο 53′ ο Θοδωρής Μπαρούτας μπήκε στη περιοχή, όπου και ανατράπηκε από τον Μάκη Κουκούλη, με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εσχάτη των ποινών της άσπρης “βούλας” μετατρέποντας τη στημμένη μπάλα σε τέρμα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Γιάννης Μπουρνάκας – Βασίλης Μπακογιάννης):  Παναγιωτόπουλος, Σαπάκος (85′ Κικίδης), Κοντοδήμος, Δαλακώνης, Νεστορίδης (20′ Κόκκινη κάρτα), Θώμος (47′ Μπαμπάλης), Σαΐτης, Μανάκας, Μπαρούτας Θ., Μπαρούτας Ν., Μαλαβιέζος (46′ Πάσιος).

Σμόλικας Φαλάνης (Γιάννης Μιχαλές): Καλογιάννης, Αντωνίου (70′ Τανάγιας Χρ.), Κουλμεζόγλου, Γκαλίτσιος, Κουκούλης, Βοργιάς (46′ Τανάγιας Γ.), Λιάκος, Ρούμπος, Δάσσιος, Λόζος, Πάτσης (65′ Χατζηβασιλείου).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κεραμιδάς, Γκαραβέλης, Λάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...