Το πήρε πάνω του ο Σουγλής!

Την τρίτη σερί του νίκη πέτυχε η ομάδα του Δολιχιακού, επικρατώντας αυτήν την φορά του Βουκεφάλα με 2 – 0.

Το πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Στέφανος Σουγλής ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, οδηγώντας την στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Το πρώτο τέρμα, σημειώθηκε στο 25ο λεπτό με ωραίο πλασέ στην κίνηση μέσα από την μικρή περιοχή και ενώ νωρίετερα στο 15ο λεπτό ο Κυριάκος είχε απειλήσει τους γηπεδούχους.

Το παιχνίδι “κλείδωσε” στην επανάληψη με τον Παναγιώτη Ευσταθιάδη να ανατρέπει τον Στέφανο Σουγλή εντός της μεγάλης περιοχής, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για την υπόδειξη αυτή του κ. Βλιώρα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο ίδιος ο Στέφανος Σουγλής με τον Χαλβαντζάρα αρχικά να τον νικά, με τον παίκτων των γηπεδούχων να παίρνει το ριμπάνουντ και να διαμορφώνει το τελικό 2 – 0.

Ο Βουκεφάλας θα μπορούσε να είχε μειώσει στο σκορ εάν τόσο στο 75′ όσο και στο 80′, Χαρούλης και Νόκας ήταν περισσότερο προσεκτικοί στην τελική τους ενέργεια.

Οι Συνθέσεις

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Θεοδωράκης Β., Κατσιαμήτας, Ζιάκος, Σιαπάκος, Τριανταφύλλι, Σουγλής Στ., Καζάκης, Κατής (89′ Παπακωνσταντίνου), Τσάτσος (80′ Χαλκίδης), Σουγλής Κ., Γκίκας (70′ Ντόκος).

Βουκεφάλας (Σπύρος Μούτσιος): Χαλβαντζάρας, Ευσταθιάδης, Γεωργαντζιάς, Κυριάκος, Σάββας (65′ Τζιάτζιος), Νάτσης, Σιακάρας, Λαζάρου (73′ Νεράτζης Γ.), Χαρούλης, Μπατζιανούλης (46′ λ.τ. Νόκας), Ακριβόπουλος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Νίκζας, Αρχοντής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...