Το τρίτο σερί πρωτάθλημα της Σχολής Θεσσαλονίκης και η αφιέρωση στον Μαρινάκη

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το τμήμα Προπαίδων της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης, κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος υποδομών της Ε.Π.Σ.Μακεδονίας. Αφιέρωση στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η ομάδα του Ολυμπιακού κέρδισε με 3-0 στον τελικό την Ακαδημία Ντίνου Κούη και πέτυχε κάτι μοναδικό αφού έφτασε τα 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα. Από τον Ολυμπιακό δόθηκαν συγχαρητήρια στους αθλητές του τμήματος Γρίβα Β., Δριγκάκη Ηλ., Ηλιόπουλο Αρ., Καλό Ι., Καρπούζη Π., Κοντονικολάου Κ., Μπάκα Γ., Παπάζογλου Μ., Πεΐτση Β., Σερεμετίδη Αν., Χουρμουζιάδη Ι., Χοχλάκη Αλ., Dhimollari D., Havaraj R., & Karaj Em. και φυσικά στους προπονητές Παπαδόπουλο Παναγιώτη & Παπαδόπουλο Γρηγόρη.
 
Επίσης στον επικεφαλής της Σχολής κ. Γιώργο Χοχλάκη αλλά και στον παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού κ. Γιάννη Γούναρη οποίος είναι πάντα δίπλα στη Σχολή Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης. Επίσης στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη αφιέρωσε το Πρωτάθλημα ΕΠΣ Μακεδονίας η Σχολή Θεσσαλονίκης. Ο προπονητής της Σχολής κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος δήλωσε σχετικά: «Το πρωτάθλημα ήρθε μέσα από σκληρή και ομαδική δουλειά, της διοίκησης, των προπονητών, των γονέων και φυσικά των παιδιών. Είναι αφιερωμένο στον Πρόεδρό μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που δέχεται πόλεμο και αυτός μένει δυνατός και κάνει κάθε ημέρα πιο μεγάλο τον Ολυμπιακό. Εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη να είναι σίγουρος ότι θα κρατάμε ψηλά την σημαία του Ολυμπιακού και θα του αφιερώσουμε και άλλες κούπες. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γιώργο Παύλου αλλά και τον κ. Βασίλη Νάνο για όσα κάνουν καθημερινά για εμάς και για τα παιδιά μας».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...