Το “SK Hair & Studio” είναι ο νέος πολυχώρος ομορφιάς στη Λάρισα

Έπειτα από μία ιστορία 13 ετών στη Τρίγωνη Πλατεία, ο καταξιωμένος κομμωτής, Κωνσταντίνος Σταθάκος, δημιούργησε έναν νέο πολυχώρο… ομορφιάς.

Το “Razor Hair Studio” της Τρίγωνης Πλατείας “μεγάλωσε” και μετακόμισε στη Δευκαλίωνος 7 (1ος όροφος) ούτως ώστε να χωρέσει πολλές από τις νέες υπηρεσίες που προσφέρει το “SK Hair & Beauty”.

Κούρεμα Γυναικείο, Κούρεμα Ανρδικό, Κούρεμα Παιδικό, Men’s Care Barber, Hair Tatto, Χτενίσματα, Βαφές, Τεχνικές Χρώματος, Ανταύγειες, Θεραπείες τρίχας και τριχωτού καθώς και πρόληψης της τριχόπτωσης με τα εξειδικευμένα προϊόντα της exesio.gr είναι μόνον μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρει το “SK Hair & Studio”.

ΕΜΠΝΕΥΣΟΥ.Not just a haircut'#skhairnbeauty#razorcut

Gepostet von SK Hair & Beauty am Mittwoch, 13. Juni 2018

Παράλληλα στην νέο χώρο υλοποιούνται και αποτριχώσεις σώματος, άκρων, προσώπου και χάλουα καθώς επίσης και μανικιούρ και πεντικιούρ.

Το “SK Hair & Studio” βρίσκεται στη Δευκαλίωνος 7 στον 1ο όροφο και για τα δικά σας ραντεβού… ομορφιάς μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας καλώντας στο 2410 – 626.600 ή να επισκεφθείτε τη σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...