Το «Who is Who» της Άννας Αγορογιάννη

Η Άννα Αγορογιάννη είναι Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός του London South Bank University, ελεύθερη επαγγελματίας και διατηρεί τεχνικό γραφείο με έδρα την Λάρισα.

Ασχολείται με τη μελέτη, κατασκευή, επίβλεψη και ανακαίνιση ιδιωτικών και δημοσίων έργων.

Έχει συνεργαστεί με κατασκευαστικές εταιρείες στο χώρο του landscape, της κατασκευής αθλητικών εγκαταστάσεων και γηπέδων (AEL FC Arena), στον τομέα των βιοκλιματικών κατοικιών, καθώς και με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας για το σχεδιασμό σχολικών κτιρίων.

Είναι κάτοχος Postgraduate Diploma in Architecture (Αρχιτεκτονική Τοπίου) του London South Bank University, και Master of Arts: Architecture: History and Theory (Ιστορία και Θεωρία της Αρχιτεκτονικής) του University of East London.

Είναι μέλος του Τ.Ε.Ε. από το 2005 (Αρ.Μητρώου: 103412), μέλος του Μητρώου Εμπειρίας Κατασκευαστών (Μ.Ε.Κ., Αρ.Μητρ. : 39932), μέλος του Μητρώου Ελεγκτών Δόμησης ως Ελεγκτής Κατηγορίας ΙΙΙ (Αρ. Μητρ. : 2936), καθώς και εγγεγραμμένη στον κατάλογο Πραγματογνωμόνων του Περιφερειακού Τμήματος ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας.

Έχει εκλεγεί στην Τοπική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, κατά την θητεία της ήταν υπεύθυνη της Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης, καθώς και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Λάρισας.

Είναι ενεργό μέλος των Μόνιμων Επιτροπών: Χωροταξίας-Πολεοδομίας-Αρχιτεκτονικών Θεμάτων, ΕΣΠΑ και Καινοτομίας του ΤΕΕ Κεντρ.&Δυτ. Θεσσαλίας, με συμμετοχές σε συνέδρια, ομάδες εργασιών και διαγωνισμούς στα πλαίσια των δραστηριοτήτων των ανωτέρω επιτροπών.

Είναι εκπρόσωπος του ΤΕΕ ΚΔΘ σε επιτροπές της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, τακτικό μέλος του ΣΥ.ΠΟ.ΘΑ Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, Περιφέρειας Θεσσαλίας, και μέλος της Επιτροπής Σχεδίου Πόλεως του Δήμου Λαρισαίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...