Το «Who is Who» του Γιάννη Αλεξούλη

Γεννημένος στην Ελασσόνα το 1964. Το χόμπι γίνεται επάγγελμα και το 1982 η ΑΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ με εντάσσει στη δύναμή της. Ακολουθεί 15ετης επαγγελματική καριέρα στο ποδόσφαιρο. Η χρυσή εποχή της ΑΕΛ ξεκινάει και η κατάκτηση του κυπέλου και του πρωταθλήματος Ελλάδος με βρίσκει πρωταγωνιστή.

Τελειόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην προπονητική του ποδοσφαίρου, δουλεύω στο αθλητικό σχολείο και σαν αναπληρωτής στο Λύκειο.

Κύρια ενασχόληση η προπονητική με ομάδες του νομού κυρίως και με την ΑΕΛ στις δύσκολες μέρες αλλά και με ακαδημίες. Με εκπαίδευση και σεμινάρια σε AJAX, REAL MADRID, πάνω στις παιδικές ηλικίες.

Το 2010 ασχολούμενος με τα κοινά στις δημοτικές εκλογές, θέτω υποψηφιότητα με την παράταξη του Γιάννη Σάπκα. Λαμβάνοντας την πρώτη θέση, διατέλεσα αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας. Σήμερα, τελώ ως Σύμβουλος του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη. Επίσης, δίδαξα στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στις φυλακές Λάρισας. Και σαν προπονητής σκάουντερ της ΑΕΛ. Είμαι παντρεμένος με δυο κόρες τελειόφοιτες του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...