Το «Who is Who» του Ευθύμιου Φλώρου

Ονομάζομαι Φλώρος Ευθύμιος του Ανδρέα και είμαι επιχειρηματίας.

Γεννήθηκα στην Λάρισα στις 29/03/1971. Είμαι έγγαμος και πατέρας 5 παιδιών. Ασχολούμαι με τον τομέα της διαχείρισης και ανακύκλωσης στερεών αποβλήτων από την ηλικία των 18 ετών.

Είμαι πρόεδρος και νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας «ΑΦΟΙ ΦΛΩΡΟΥ ΑΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΚΡΑΠ ΣΙΔΗΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΩΝ» από την ίδρυση της το 2004 έως και σήμερα, η οποία υπήρξε πρωτοπόρα στον τομέα της ανακύκλωσης για τον νομό Λάρισας. Στόχος της επιχείρησης μου ήταν και είναι η προστασία του περιβάλλοντος και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Πιστεύω γενικότερα ότι η κυκλική οικονομία μπορεί να αποτελέσει σημαντικό πόλο ανάπτυξης και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας όχι μόνο για την Λάρισα αλλά και για ολόκληρη την χώρα. Επίσης από το 1990 μέχρι και σήμερα ασχολούμαι με τις αντίκες και το εμπόριο μεταχειρισμένων ειδών.

Υπήρξα για χρόνια πρόεδρος σε αθλητικά σωματεία όπως ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης και ο ΑΟ Λάρισα 2012, όπου είμαι πρόεδρος ακόμη και σήμερα.

Μέλημα μου ήταν και είναι να στραφούν τα νέα παιδιά στον αθλητισμό ως διέξοδο της καθημερινότητας τους. Υπήρξα επίσης ιδρυτής και πρόεδρος του συλλόγου «Ελπίδα Νέας Σμύρνης» που σκοπό είχε την παροχή βοήθειας σε ευπαθείς ομάδες.

Ασχολούμαι χρόνια με τα κοινά, αλλά είναι η πρώτη φορά που αποφάσισα να ασχοληθώ πιο ενεργά και να λάβω μέρος στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Λάρισα Μπροστά».

Πιστεύω στην κυρία Καραλαριώτου ως άνθρωπο καθώς επίσης και στην ομάδα που την πλαισιώνει. Είμαι βέβαιος ότι με το πρόγραμμα του συνδυασμού «Λάρισα Μπροστά» και την κυρία Καραλαριώτου ως την αυριανή Δήμαρχο, η Λάρισα θα γίνει μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη, μια πόλη πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες πόλεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...