Το «Who is Who» του Κων/νου Αργυρόπουλου

Γεννήθηκα το 1979. Είμαι παντρεμένος με την Δήμητρα Παπαχρήστου και έχω δύο παιδιά. Γονείς μου είναι ο Βασίλειος και η Σωτηρία Αργυροπούλου. Έχω δύο αδέρφια τον Σταύρο και την Μαρίνα.

Από νωρίς ασχολήθηκα με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το άθλημα του μπάσκετ. Αγωνίστηκα για 30 χρόνια σε διάφορες ομάδες της Λάρισας και της Αθήνας σε εθνικό και ερασιτεχνικό επίπεδο με πολλές διακρίσεις.

Επίσης για πολλά χρόνια, υπήρξα μαθητής στα κατηχητικά σχολεία της Χριστιανικής Εστίας, καθώς και ακροατής των λόγων του γέροντος Αθανασίου Μυτιληναίου.

Το 1998 εισήχθην με το σύστημα των πανελληνίων εξετάσεων στην Ελληνική Αστυνομία και υπηρέτησα σε διάφορες υπηρεσίες της Αττικής. Το 2003 ολοκλήρωσα το βασικό σχολείο εκπαίδευσης για στελέχωση της ΕΚΑΜ (ειδικές δυνάμεις).

Από τα τέλη Μαΐου του 2004 μέχρι και σήμερα έχω την τιμή να βρίσκομαι στην προσωπική ασφάλεια του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Το 2018 εκλέχθηκα στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδας.

Η ασχολία μου με τα κοινά είναι αποτέλεσμα της αγάπης μου για την πόλη που μεγάλωσα.

Η εμπειρία μου και ο δυναμισμός που με διακατέχει σε θέματα ασφάλειας, αθλητισμού και πολιτισμού και φυσικά η δική σας στήριξη και η δική σας ψήφος, θα μας δώσει δύναμη και πνοή ώστε όλοι μαζί να πάμε τη ΛΑΡΙΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...