Τρέχουν για το γήπεδο στη Δόξα Δράμας

Οι σκέψεις για αποστολή εγγράφου στη διοργανώτρια, η προεργασία για την επιστροφή Μπύρου και οι προτάσεις.

Στη Δόξα τρέχουν στην κυριολεξία σχετικά με το γήπεδο. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν σκέψεις ακόμη και σήμερα, Πέμπτη (10/1), να σταλεί έγγραφο στη διοργανώτρια αρχή για αναβολή του αγώνα με τη Σπάρτη.

Γίνεται προσπάθεια να καθαριστεί ο πάγος, αλλά στη Δόξα φοβούνται να μην καταστραφεί το γήπεδο, διότι έχει κολλήσει το χιόνι με τον πάγο. Οι καιρικές συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες, τα ορεινά χωριά στη Δράμα έχουν αποκλειστεί, με συνέπεια το μηχάνημα, το οποίο περίμεναν στο γήπεδο, να μην κάνει την εμφάνισή του, διότι προτεραιότητα είναι το οδικό δίκτυο.

Ταυτόχρονα, φοβούνται για τον ρυθμό, τον οποίο θα χάσει η ομάδα, διότι αν αναβληθεί και το ματς με τη Σπάρτη θα μείνουν για μεγάλο διάστημα χωρίς επίσημο παιχνίδι. Αλλωστε, ούτε φιλικό δεν μπορούν να κάνουν με τις καιρικές συνθήκες, οι οποίες επικρατούν.

Προεργασία για την επιστροφή Μπύρου

Οσον αφορά τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις; Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μεταξύ των ονομάτων, τα οποία έχουν προταθεί είναι αυτά των Πασχάλη Κάσσου (αποχωρεί από την ΑΕΛ) και Δημήτρη Κλιγγόπουλου (είναι να πάει Κύπρο). Βέβαια, για την περίπτωση του Κάσσου, πρόταση τον έχει κάνει ο Α.Ο.Χ./Κισσαμικός, αλλά είναι πιο κοντά στην Κέρκυρα, όπως λένε οι πληροφορίες.

Η Δόξα δεν έκανε πάντως καμία κρούση, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι της ΠΑΕ, αφού όπως προσθέτουν το μόνο, που γίνεται αυτή την περίοδο είναι πλέον προεργασία και δεν υπάρχει ενεργή δραστηριότητα.

Με την επιστροφή του Γιάννη Μπύρου από την Κίνα είναι να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις στο μεταγραφικό τοπίο τόσο για τη θέση του τερματοφύλακα, όσο και για τον επιθετικό. Ο Μπύρος είναι να επιστρέψει στις 22 Ιανουαρίου από την Κίνα.

Πηγή: metrosport

The post Τρέχουν για το γήπεδο στη Δόξα Δράμας appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...